Χάιντι Κλουμ: Δείτε τι κάνει στη θάλασσα με τα παιδιά της (εικόνα)

Η Χάιντι Κλουμ μπορεί να είναι μία πολυάσχολη γυναίκα, πάνω από όλα όμως λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της.

Χάιντι Κλουμ: Δείτε τι κάνει στη θάλασσα με τα παιδιά της (εικόνα)

Το διάσημο μοντέλο στα 41 της χρόνια είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη με ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο και κορμί που θα ζήλευαν και οι 20άρες! Το 2003 έγινε για πρώτη φορά μαμά με τη γέννηση της 12χρονης σήμερα Λένι ενώ δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον μουσικό Σίαλ. Η Χάιντι Κλουμ και ο Σίαλ απέκτησαν ακόμα τρία παιδιά και θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, ανακοίνωσε την χωρισμό του πριν τρία χρόνια και από τότε ο κάθε ένας ακολουθεί χωριστούς δρόμους.

Η όμορφη μαμά έχει αδυναμία στα παιδιά της και περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Οι παπαράτσι κάθε τόσο απαθανατίζουν τις βόλτες και τους περιπάτους με τα παιδιά της, ενώ και η ίδια αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν λίγες ώρες, μάλιστα το διάσημο μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία που σίγουρα θα σας κάνει να ζηλέψετε! Μαμά και παιδιά απολαμβάνουν έναν ιδιαίτερο περίπατο μέσα στη θάλασσα κάνοντας... ιππασία! Πραγματικά μαγικό!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved