Σοφία Καρβέλα: Παιχνίδια με τον Νινίκο λίγες μέρες αφού ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της (εικόνες)

Η Σοφία Καρβέλα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Απολαμβάνει την καθημερινότητα με το γιο της και σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!

Σοφία Καρβέλα: Παιχνίδια με τον Νινίκο λίγες μέρες αφού ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της (εικόνες)

Η κόρη της Άννας Βίσση μπορεί να ζει μόνιμα στην Αμερική με το σύζυγο και το γιο της, είναι όμως ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Πιστή λάτρης των social media, δεν παραλείπει να μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την επαγγελματική αλλά και οικογενειακή καθημερινότητά της.

Η διάσημη μαμά πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και όπως είναι αναμενόμενο, είναι τρισευτυχισμένη. Ο μικρός Νινίκος έχει πια μεγαλώσει και του έχει τρελή αδυναμία. Περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του και φυσικά δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Πριν λίγες ώρες η μέλλουσα μανούλα ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία, όπου μαμά και γιος απολαμβάνουν τα παιχνίδια σε ένα μαγαζί, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε ακόμα μία φωτγοραφία με τον μικρό Νινίκο να κοιμάται στην αγκαλιά της.

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved