Με την κόρη της στην παραλία! Ο λόγος για την... (εικόνα)

Η διάσημη μανούλα κάνει ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της!

Με την κόρη της στην παραλία! Ο λόγος για την... (εικόνα)

Είναι ένα από τα πιο γνωστά και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις με τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της!

Η Ντούτζεν Κρος, αν και είναι μόνο 30 χρονών, έχει μία αξιοθαύμαστη πορεία στο χώρο του modeling και μία πολύ όμορφη οικογένεια. Με το σύζυγό της, Σάνερι Τζέιμς, παντρεύτηκαν το 2010 και ένα χρόνο μετά γεννήθηκε ο γιος τους, Φάιλον. Το Φεβρουάριο του 2014, η καλλονή Ολλανδέζα, ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και λίγους μήνες μετά έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την κόρη της Μιλένα Μέι.

Το διάσημο μοντέλο έχει αδυναμία στην οικογένειά της και δε διστάζει να το δείχνει. Πιστή λάτρης των social media ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την επαγγελματική και οικογενειακή της καθημερινότητα.

Χθες η πανέμορφη μανούλα ανέβασε μία φωτογραφία με τη μητέρα και την κόρη της στην παραλία! «Νιώθω τόσο ευγνώμων! Η μαμά και η κόρη μου!» σχολίασε και φυσικά τα likes έπεσαν βροχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved