Ada's Little Kitchen: Ένας επίγειος παράδεισος γεύσεων! (εικόνες)

Οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε σαν ηθοποιό μέσα από τους ρόλους της σε επιτυχημένες ελληνικές σειρές. Μία πολύ γλυκιά φυσιογνωμία, που δεν άργησε να ξεχωρίσει και να τη συμπαθήσουμε πολύ. Τον τελευταίο χρόνο, η Άντα Λιβιτσάνου ασχολείται με μία ακόμα μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική!

Ada's Little Kitchen: Ένας επίγειος παράδεισος γεύσεων! (εικόνες)

Γράφει η Άλκηστις Κοϊνάκη

Όταν είδα για πρώτη φορά τις δημιουργίες της, εντυπωσιάστηκα! Μικρά έργα τέχνης, φτιαγμένα με όρεξη και μεράκι, με έκαναν να θέλω να αρπάξω τις κουτάλες και να ξεκινήσω το μαγείρεμα! Τούρτες και γλυκά για όλα τα γούστα , σε διάφορα σχέδια και χρώματα μου κίνησαν την περιέργεια και αποφάσισα να επισκεφτώ το περίφημο Ada's Little Kitchen!

1ada1

Ένα μικρό μαγαζί στα νότια προάστια έχει μεταμορφωθεί σε έναν επίγειο παράδεισο γεύσεων! Η μίνιμαλ διακόσμηση, τα λαχταριστά γλυκά και φυσικά το φωτεινό χαμόγελο της οικοδέσποινας που είναι πάντα εκεί για να υποδεχτεί τους επισκέπτες της, σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή!

1ada3

Τούρτες γενεθλίων, τούρτες γάμου, γλυκά για όλα τα γούστα και πόσα ακόμα, όλα, ένα προς ένα, φτιαγμένα από την Άντα Λιβιτσάνου με τα πιο αγνά υλικά!

1ada4

«Θέλω αυτά που προσφέρω στου πελάτες μου να είναι πάντα φρέσκα και σπιτικά. Φτιάχνω τα γλυκά την ίδια μέρα και χρησιμοποιώ αυστηρά φρέσκιες πρώτες ύλες! Τα φρούτα, το γάλα, όλα είναι φρέσκα!»

Οι τούρτες γίνονται κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα με τα δικά σας γούστα! Όσοι προσέχετε τη διατροφή σας και αποφεύγετε τη ζάχαρη, μπορείτε να βρείτε πεντανόστιμες λιχουδιές με αγαύη, ένα φυσικό γλυκαντικό που χαρίζει υπέροχη γεύση χωρίς να επιβαρύνει την υγεία.

Όσο για τις σπεσιαλιτέ που είναι πρέπει να δοκιμάσετε; Δυστυχώς δεν είναι μία, αλλά πολλές! Red Velvet Cupcakes, Tiramisu, πρωτότυπο Cheesecake και πεντανόστιμο Auntie Mary's είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες γλυκά που θα βρείτε στον μπουφέ! Προσωπικά, δοκίμασα Red Velvet Cupcake και Auntie Mary's και τα προτείνω ανεπιφύλακτα!

1ad1

To Ada's Little Kitchen αναλαμβάνει το πλήρες μενού για παιδικά πάρτι, βαφτίσεις και εκδηλώσεις σε πολύ προσιτές τιμές. Αν πάλι είστε από τους τυχερούς, μπορείτε να λάβετε μέρος στους «πλειστηριασμούς» που γίνονται μέρα παρά μέρα και και να πάρετε σε πολύ χαμηλότερη τιμή, λαχταριστά γλυκά και πεντανόστιμες τούρτες!

Είναι το ιδανικό μέρος για να καλομάθουμε τον ουρανίσκο μας με πρωτότυπες και μοναδικές λιχουδιές και δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved