Βικτόρια Μπέκαμ: Φωτογραφίζει το γιο της στην πιο απίθανη πόζα! (εικόνα)

Στο εξωτερικό έχουν ήδη γιορτάσει το Πάσχα και τις τελευταίες μέρες το Instagram έχει πάρει φωτιά! Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πέρασαν τις γιορτινές ημέρες με τα παιδιά τους και η διάσημη μαμά ανέβασε την πιο απίθανη φωτογραφία του μεγάλου της γιου!

Βικτόρια Μπέκαμ: Φωτογραφίζει το γιο της στην πιο απίθανη πόζα! (εικόνα)

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι πιστή λάτρης του Ιnstagram και κάθε τόσο φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Άλλες φορές μοιράζεται με τους θαυμαστές της στιγμές από τη δουλειά της και άλλες, στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή της ζωή.

Ακόμα και αν αρκετές φορές η διάσημη σελέμπριτι φαίνεται πιο «αυστηρή» και κάπως απόμακρη, πρέπει να παραδεχτούμε ότι όταν αναφέρεται στα παιδιά της, η αδυναμία που τους έχει δε μπορεί να κρυφτεί! Στο παρελθόν έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τα δώρα και τα σημειώματα που της έχουν δώσει κατά καιρούς, ενώ πιο σπάνια, ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της.

Αυτή τη φορά η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε μία φωτογραφία του μεγάλου της γιου Μπρούκλιν και η γιορτινή της διάθεση είναι εμφανής! Ο Μπορούκλιν είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και έχει στο πρόσωπό του ένα pancake-αρκουδάκι! «Ο Μπρούκλιν απολαμβάνει το πασχαλιάτικο πρωινό του!» σχολίασε και μέσα σε πέντε λεπτά τα likes από τους θαυμαστές της ξεπέρασαν τις 13.000!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved