Πάσχα 2015: Μια μοναδική ατμόσφαιρα στο The Romanos resort, A Luxury collection resort και στο The Westin resort Costa Navarino!

Ανοιξιάτικη φύση, αρώματα και παραδοσιακές γεύσεις, κατανυκτικό κλίμα είναι μόνο μερικές από τις εικόνες που συνθέτουν την ιδανική επιλογή για την Πασχαλινή σας εξόρμηση.

Πάσχα 2015: Μια μοναδική ατμόσφαιρα στο The Romanos resort, A Luxury collection resort και στο The Westin resort Costa Navarino!

Έχοντας ψηφιστεί ως ο «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός» στη Μεσόγειο, το The Westin Resort Costa Navarino είναι η ιδανική πρόταση για οικογενειακές διακοπές.

To Navarino Dunes προσφέρει πληθώρα συναρπαστικών παιδικών δραστηριοτήτων, παιδική χαρά και σύγχρονο κέντρο άθλησης και ψυχαγωγίας με εσωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, μπόουλινγκ, πινγκ-πονγκ, βιντεοπαιχνίδια, και κινηματογράφο. Επιπλέον, οι μικροί φιλοξενούμενοι απασχολούνται δημιουργικά, διευρύνοντας παράλληλα τους ορίζοντές τους, στα δύο ειδικά σχεδιασμένα κέντρα, το Cocoon που απευθύνεται σε βρέφη και νήπια έως 3 ετών και το Sandcastle για παιδιά από 4 έως 12 ετών.


Εκεί που η καταπράσινη μεσσηνιακή φύση συναντά το γαλάζιο του Ιονίου, ζήστε ένα αυθεντικά Ελληνικό Πάσχα απολαμβάνοντας παραδοσιακή φιλοξενία, περιπάτους, πεζοπορία και όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας.
Τηρήστε όλα τα πατροπαράδοτα, θρησκευτικά έθιμα που αναβιώνουν και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην κατάνυξη των ημερών: στολισμός και περιφορά Επιταφίου, ετοιμασία της «Λαμπροκουλούρας», Αναστάσιμη Λειτουργία και ο απαραίτητος, εκπληκτικός «χορός» πυροτεχνημάτων.


Παραδοσιακοί χοροί, το κυνήγι του πασχαλινού αυγού και άλλα παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, μεζέδες και ορεκτικά στην Αγορά, και γεύμα με συνοδεία ελληνικής μουσικής θα ολοκληρώσουν ένα λαμπρό Ελληνικό Πάσχα!


Ήχοι σαξοφώνου και αρχαίας ελληνικής άρπας, ενταγμένοι στο πνεύμα της ημέρας, θα συνοδεύσουν το ποτό σας στο ατμοσφαιρικό all day bar «1827» τη Μεγάλη Παρασκευή ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα μοντέρνοι ρυθμοί, dj, live μπάντα και signature cocktails σας περιμένουν στο Anax lounge.


Για πληροφορίες και κρατήσεις:
www.westincostanavarino.com
www.romanoscostanavarino.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved