Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/2 week

Σας ευχαριστώ πολύ τόσο για τη στήριξή σας όσο και για τα μηνύματά σας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που έχω συμμάχους σε αυτή τη δίαιτα και σας εύχομαι να τα καταφέρετε μέχρι τέλους.

Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/2 week

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Πάει η πρώτη εβδομάδα. Δεν σας κρύβω ότι πέρασε ανώδυνα. Τι εννοώ; Η πρώτη μέρα ήταν αρκετά εύκολη, τόσο εύκολη που δεν περίμενα να αντισταθώ στο «πολύ» ψωμί και τα άσκοπα τσιμπολογήματα. Η δεύτερη μέρα δεν ήταν το ίδιο εύκολη με την πρώτη καθώς οι πειρασμοί στο σπίτι, δεν με άφηναν σε ησυχία. Τη μία η 5χρονη κόρη μου να θέλει να φτιάξουμε κρέπες με κρέμα πραλίνας και μπισκότα, την άλλη να έρχονται φίλοι στο σπίτι με κουλουράκια και κέικ.

Παρόλα αυτά όμως αντιστάθηκα. Τα κατάφερα! Με πολύ μεγάλη δυσκολία αλλά τα κατάφερα. Ούτε το δαχτυλάκι μου δεν άγγιξα στο κουτάλι με την πραλίνα. Εγώ, που την έτρωγα με το κουτάλι. Οι πιο δύσκολες μέρες οι τρεις τελευταίες. Κάθε βράδυ που ξάπλωνα το στομάχι μου διαμαρτυρόταν σκεπτόμενο το φαγητό. Παρόλα αυτά όμως δεν έδινα σημασία, το πάλευα και κοιμόμουν.

Σήμερα ξεκινάει η δεύτερη εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι πιο εύκολη μιας έχω αρχίσει να μπαίνω σε μια σειρά. Μια ρουτίνα που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια. Ζυγίστηκα και σχεδόν έχω χάσει ένα κιλό. Να σας θυμίσω ότι ξεκίνησα 62,2 κιλά και με 31,7 λίπος ενώ σχεδόν κάθε μέρα κάνω ένα τέταρτο αερόβια γυμναστική στο σπίτι.

Δείτε το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας παρακάτω, από τη διατροφολόγο Ευσταθία Παπαδά:

--------------------------------------------------------------------------------------------------j

Να θυμόσαστε:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό τη μέρα.
  • Το διαιτολόγιο είναι εξατομικευμένο για εμένα καθώς δεν ανέχεται ο οργανισμός μου τα γαλακτοκομικά αλλά μόνο το τυρί(φέτα).
  • Οι διατροφικές ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές και θα πρέπει το πρόγραμμα που ακολουθεί κάποιος να είναι εξατομικευμένο.

Θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας εδώ!

Καλή μας συνέχεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved