Ποια διάσημη μαμά φωτογραφήθηκε με τα θήλαστρα στο χέρι; (εικόνα)

Είναι από τις σελέμπριτι που απασχολούν συχνά τα media και μόλις πριν τρεις μήνες έγινε για τρίτη φορά μαμά! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ποια διάσημη μαμά φωτογραφήθηκε με τα θήλαστρα στο χέρι; (εικόνα)

Είναι από τις διάσημες μαμάδες που συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες από την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν έξι χρόνια έγινε γα πρώτη φορά μαμά με τη γέννηση του γιου της και τρία χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο και η κόρη της. Σήμερα, μαμά τριών παιδιών πλέον, απασχολεί τόσο αυτή όσο και η αδερφές της τα media με τις δηλώσεις τους, με τις φωτογραφίες τους και γενικά με την καθημερινότητά τους.

Φυσικά πρόκειται για την οικογένεια Καρντάσιαν και η διάσημη μαμά δεν είναι άλλη από την Κόρτνει. Αν και η αδερφή της Κιμ, έχει τα πρωτεία με τις ριζικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και τις δηλώσεις της, η Κόρτνει ανεβάζει αρκτεά συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Μόλις πριν λίγες ώρες ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει στο φακό με τα θήλαστρα στα χέρια! Το σχόλιο της? «Μετά το show έχουμε το after-πάρτι!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved