Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά του Πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!(εικόνες)

Ο πρώην διάδοχος της Ελλάδας, Πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, παντρεύτηκαν το 1995 και μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά.

Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά του Πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!(εικόνες)

Την Μαρία - Ολυμπία (1996), τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο (1998), τον Αχιλλέα - Ανδρέα (2000), τον Οδυσσέα - Κίμωνα (2004) και τον μικρότερο Αριστείδη - Σταύρο (2008). Παιδιά που αγαπούν και το δείχνουν κάθε στιγμή. Μάλιστα όλοι τους αγαπάνε την Ελλάδα και κάθε χρόνο την επισκέπτονται.

-------------------------u98 3

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά, με πρώτους τη Μαρία Ολυμπία και τον Κωνσταντίνο Αλέξιο. Πριν μερικές μέρες η μεγάλη κόρη της Μαρί Σαντάλ, ένιωσε «μικρή» στο πλάι του αδερφού της που τον επισκέφθηκε στο Wellington School. Ο 16,5 ετών νέος θέλει να γίνει αξιωματικός των Βασιλικών Πεζοναυτών.

-------------------------u98 1

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται τα τρία πρώτα παιδιά της οικογένειας του Πρίγκιπα Παύλου, Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνος Αλέξιος και Αχιλλέας Κίμωνας.

-------------------------u98 4

Όλη η οικογένεια λατρεύει τα social media, με γονείς και παιδιά να ανεβάζουν καθημερινά φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Μάλιστα η Μαρί Σαντάλ, θέλοντας να δείξει στους ακολούθους της πώς είναι μια φυσιολογική μαμά σαν όλες τις άλλες, δεν δίστασε να ανεβάσει τον χαμό που υπάρχει στο δωμάτιο που παίζουν τα δύο μικρότερα παιδιά της, ο Αριστείδης Σταύρος και ο Οδυσσέας Κίμωνας.

--------------------------------ju u890

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τα παιδιά του τέως Πρίγκιπα και της Μαρί Σαντάλ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved