Πάμελα Άντερσον: Ο γιος της μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος! Δείτε πως είναι σήμερα μαμά και γιος (εικόνα)

Η Πάμελα Άντερσον το βράδυ της Πέμπτης έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της ταινίας The Gunman συνοδευόμενη από το γιο της και όλοι ξαφνιαστήκαμε όταν συνειδητοποιήσαμε πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει ο μικρός άλλοτε, Μπράντον.

Πάμελα Άντερσον: Ο γιος της μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος! Δείτε πως είναι σήμερα μαμά και γιος (εικόνα)

Η 47χρονη ηθοποιός, γνωστή κυρίως από τη σειρά Baywatch αλλά και λόγω της εντυπωσιακή εμφάνισή της, έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν 18 χρόνια με τη γέννηση του Μπράντον, ενώ ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος της Ντύλαν. Και οι δύο γιοί της είναι καρποί του έρωτά της με τον Τόμι Λι με τον οποίο σήμερα έχουν χωρίσει.

Η διάσημη ηθοποιός και μαμά αν και έχει μεγαλώσει πια, δεν παύει ποτέ να είναι εντυπωσιακή και εξακολουθεί να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Το βράδυ της πρεμιέρας ξεχώρισε με την χρυσή τουαλέτα της και φυσικά όλοι μιλούσαν για την ομοιότητά της με τον γιο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπράντον έχει να εμφανιστεί δημόσια με τη μαμά του από το 2002! Τα χρόνια έχουν περάσει και έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας και μάλιστα πολύ όμορφος! Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved