Οργανώστε το γάμος σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας και κάντε ξεχωριστή εκείνη τη μέρα με την WEvent.gr!

Η WEvent.gr, είναι μια εταιρεία οργάνωσης και δημιουργικής διακόσμησης εκδηλώσεων. Η Ευρυδίκη, Event Creative Stylist & Designer της WEvent.gr, θα επιμεληθεί το δικό σας Big Day, παραδίδοντας ένα μοναδικό, Elegant και Chic αποτέλεσμα.

Οργανώστε το γάμος σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας και κάντε ξεχωριστή εκείνη τη μέρα με την WEvent.gr!

Σχεδιάζει τις πιο ιδιαίτερες και φρέσκιες ιδέες μέσα από αναρίθμητα στυλ και τάσεις παγκοσμίως.

Διαθέτοντας ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ και μοναδική ικανότητα να σκέφτεται πέρα από τα συνηθισμένα, δημιουργεί κυριολεκτικά τις πιο παραμυθένιες εκδηλώσεις. Κάθε γάμος, βάπτιση ή άλλη εκδήλωση που αναλαμβάνει, διακρίνεται για τη φωτογραφικά σκηνοθετημένη διακόσμηση και ιδιαιτέρως για τη φαντασία της.

Κάθε φορά και μια διαφορετική ιδέα. Έμπνευση; Ο άνθρωπος, η τέχνη, ένα βιβλίο, η φύση, ο κινηματογράφος, ένα τραγούδι. Σχεδιάζει για την προσωπικότητα κάθε ζευγαριού ή παιδιού που βαπτίζεται, αναδεικνύοντας την ταυτότητα των πρωταγωνιστών.

Μικρά έργα τέχνης, couture τραπεζομάντηλα, βιβλία ευχών έως και κάθε άλλη λεπτομέρεια, σχεδιάζονται ειδικά και δημιουργούνται χειροποίητα για να απογειώσουν το σκηνικό και τη χαρά σας.

Απολαύστε λοιπόν μια ολόδική σας εκδήλωση, παραμυθένια στολισμένη & σχεδιασμένη πάνω στις δικές σας ανάγκες και οικονομικό πλάνο. Επιλέξτε, Συνθέστε και Δημιουργήστε. Αξιοποιήστε την εμπειρία & τη συμβουλευτική που σας προσφέρει δωρεάν. Με ευέλικτα πακέτα Πλήρους & Πλούσιου Στολισμού χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, σε ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 249€ (+ΦΠΑ)

Κιν.: 6947-820.460
Τηλ.: 210-49.71.854
info@wevent.gr
www.WEvent.gr
www.fb.com/WonderLandEvent

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved