Νέα Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Scholl Velvet Soft με Κρυστάλλους Διαμαντιών Απαλά, όμορφα πόδια με τη δύναμη των διαμαντιών!

Το Scholl Velvet Soft, το καινοτόμο σύστημα αφαίρεσης του σκληρού δέρματος που περισσότεροι από 4 εκατομμύρια καταναλωτές σε Ευρώπη και Αμερική έχουν ήδη εμπιστευθεί, έρχεται με μια νέα καινοτομία, τη νέα Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών με Κρυστάλλους Διαμαντιών.

Νέα Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Scholl Velvet Soft  με Κρυστάλλους Διαμαντιών Απαλά, όμορφα πόδια με τη δύναμη των διαμαντιών!

Ακόμα πιο αποτελεσματική, χάρη στην απολεπιστική δύναμη των μικροκρυστάλλων διαμαντιών που περιέχουν οι κεφαλές της, η νέα Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Scholl Velvet Soft με Κρυστάλλους Διαμαντιών χαρίζει πόδια ακόμα πιο απαλά και μεταξένια!

Το σκληρό δέρμα μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Θα πρέπει, ωστόσο, να αφαιρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όχι μόνο επειδή είναι αντιαισθητικό, αλλά και γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να «σπάσει» και να δημιουργηθούν επώδυνες ρωγμές και σχισμές, που με τη σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν σε εμφάνιση φλεγμονών και λοιμώξεων. Ο εργονομικός σχεδιασμός της Νέας Ηλεκτρικής Λίμας Ποδιών Scholl Velvet Soft και η κεφαλή της με μικροκρυστάλλους διαμαντιών, αφαιρεί το σκληρό δέρμα ακόμα πιο αποτελεσματικά απ' ότι πριν, αφήνοντας το δέρμα απαλό και μεταξένιο.

Και επειδή κάθε τύπος δέρματος έχει διαφορετικές ανάγκες, εκτός από το standard ανταλλακτικό, κατάλληλο για κανονικό δέρμα, το Scholl παρουσιάζει το νέο Mix ανταλλακτικό που περιλαμβάνει δύο διαφορετικές κεφαλές στην ίδια συσκευασία: μία κεφαλή Extra Coarse και μία κεφαλή Soft Touch. Η κεφαλή Extra Coarse είναι κατάλληλη για το ιδιαίτερα σκληρό και επίμονο δέρμα, ενώ η κεφαλή Soft Touch είναι κατάλληλη για ένα ιδανικό τελείωμα, που αφήνει τα πόδια ακόμα πιο βελούδινα!

Η περιποίηση όμως δε σταματά εδώ! Ποιος δεν θέλει απαλά και περιποιημένα πόδια κάθε μέρα; Ο χρόνος όμως δεν είναι πάντα αρκετός για επαγγελματική περιποίηση και πεντικιούρ. Γι' αυτό το λόγο, το Scholl δημιούργησε τη σειρά περιποίησης Scholl Velvet Soft για επαγγελματική φροντίδα από την άνεση του σπιτιού σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved