Διάσημη μαμά μας δείχνει πώς έγινε η κοιλίτσα της μετά από 4 μήνες αφότου γέννησε! (εικόνα)

Όταν μία γυναίκα γεννάει τον πρώτο καιρό, ειδικά αν είχε μεγάλη κοιλιά στην εγκυμοσύνη και δε γυμναζόταν πιο πριν, νιώθει περίεργα με το κορμί της.

Διάσημη μαμά μας δείχνει πώς έγινε η κοιλίτσα της μετά από 4 μήνες αφότου γέννησε! (εικόνα)

Η κοιλίτσα της παραμένει για αρκετό καιρό φουσκωμένη και δεν ξέρει τι να κάνει για να τη χάσει. Βέβαια η σωστή διατροφή και συγκεκριμένες ασκήσεις βοηθούν πολύ ώστε η σιλουέτα να επιστρέψει στην αρχική της μορφή.

Η εικονιζόμενη είναι από τις πιο διάσημες μανούλες του κόσμου. Επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσω των social media αλλά κι ενός blog που έχει εδώ και αρκετό καιρό. Μέσω αυτών μοιράζεται όλες τις εμπειρίες της από την στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της αγοράκι μέχρι και την στιγμή που μιλάμε που έχει ήδη δύο αγοράκια.

Η Τζένιφερ Στάνο, σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, Άλκη Δαυίδ, ανέβασε πριν λίγες ώρες μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι κολάζ. Στην αριστερή μεριά έχει βάλει μία φωτογραφία της πριν γεννήσει το δεύτερο μωρό της, και στην δεξιά όπως είναι τώρα. Όπως μπορείτε να δείτε η κοιλίτσα της έχει εξαφανιστεί, καθώς ακολουθεί συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής αλλά και πρόγραμμα διατροφής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved