Αλίσια Κις: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον δύο μηνών γιο της! (εικόνα)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Αλίσια Κις πριν δύο μήνες έγινε για τρίτη φορά μαμά και χθες μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη φωτογραφία του μωρού της.

Αλίσια Κις: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον δύο μηνών γιο της! (εικόνα)

Η διάσημη σταρ αν και ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram, οι οικογενειακές στιγμές που μοιράζεται με τους θαυμαστές της είναι ελάχιστες! Στην τελευταία της εγκυμοσύνη κράτησε επτασφράγιστο μυστικό το φύλο του μωρού της, μέχρι και την ημέρα που γεννήθηκε. Ο μικρός Τζένεσις Άλι Ντιν σήμερα είναι δύο μηνών και η διάσημη μαμά του μας τον συστήνει μέσω Instagram!

Η Αλίσια Κις ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία πολύ όμορφη οικογενειακή φωτογραφία. Όλοι εντυπωσιακά ντυμένοι και εκείνη στη μέση με ένα πανέμορφο φόρεμα κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό! «Ευλογία και αγάπη» σχολίασε και όπως ήταν αναμενόμενο οι χιλιάδες followers της έσπευσαν να σχολιάσουν και να κάνουν like!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο Swizz Beatz, παντρεύτηκαν στην Κορσική το 2010 με μια εντυπωσιακή τελετή και έχουν μαζί ακόμα ένα παιδί, τον 3χρονο Αίτζιπτ, ενώ μαζί τους ζει και ο γιος του Swiss από προηγούμενο γάμο, ο 7χρονος Κασίμ. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία η Αλίσια Κις ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, με το νέο μέλος της οικογένειας να έχει ολοκληρώσει την ευτυχία της! Να τους ζήσει λοιπόν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved