Αφήνει το ραδιόφωνο μετά από 10 χρόνια επειδή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της! (εικόνες)

Όταν μία γυναίκα είναι έγκυος και κάνει μία απαιτητική δουλειά, δυσκολεύεται στην αρχή να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Αφήνει το ραδιόφωνο μετά από 10 χρόνια επειδή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της! (εικόνες)

Ειδικά αν είναι στο χώρο της σόου μπιζ. Η εικονιζόμενη έχει δική της ραδιοφωνική εκπομπή τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ είναι μητέρα ενός δίχρονου αγοριού. Τώρα όμως τα νέα είναι ακόμη πιο ευχάριστα για εκείνη καθώς εδώ και λίγες ώρες έχει ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και φαν της εκπομπής της, ότι εγκαταλείπει το ραδιόφωνο γι' αυτόν τον λόγο. Η 33χρονη μανούλα έγραψε: «Εγώ κι ο σύζυγός μου είμαστε ευτυχισμένοι και σας ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε μωράκι».

Η Fearne Cotton είναι από τις πιο πετυχημένες και γνωστές ραδιοφωνικούς παραγωγούς του κόσμου και ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. «Έχει έρθει ο καιρός για μεγάλες αποφάσεις και μία από αυτές θέλω να μοιραστώ μαζί σας. μετά από πολύ καιρό κι ύστερα από πολλή σκέψη αποφάσισα να αφήσω το ραδιόφωνο μετά από 10 χρόνια», συμπλήρωσε. Εμείς να της ευχηθούμε τα καλύτερα από δω και πέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved