«Shrek, το μιούζικαλ»: Το Mothersblog ήταν εκεί, μίλησε με τους πρωταγωνιστές και μοιράζεται μαζί σας αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια! (εικόνες)

Ο Shrek είανι αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων και από τον περασμένο Νοέμβριο ήρθε και στη χώρα μας! Μία παράσταση μιούζικαλ με πολύ χορό, τραγούδι και εξαιρετικές ερμηνείες, ιδανική για να την απολαύσετε με τα παιδιά σας!

«Shrek, το μιούζικαλ»: Το Mothersblog ήταν εκεί, μίλησε με τους πρωταγωνιστές και μοιράζεται μαζί σας αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια! (εικόνες)

Οι ταινίες του Shrek γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σε όλον το κόσμο και λίγα χρόνια μετά, πρώτα στο εξωτερικό και από τον περασμένο Νοέμβρη και στη χώρα μας, ανέβηκε ένα πολύ ιδιαίτερο μιούζιαλ με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα.

Το Mothersblog βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο όπου γίνονται καθημερινά, εκτός Δευτέρας, οι παραστάσεις, τρύπωσε στα παρασκήνια και μίλησε με τους πρωταγωνιστές!

Η ώρα είναι 14:30 και οι ηθοποιοί ετοιμάζονται πυρετωδώς να βγουν στη σκηνή. Άλλοι βάφονται, άλλοι ντύνονται και άλλοι κάνουν ασκήσεις φωνητικής!

1shrek4

Ο Μανώλης Θεοδωράκης ενσαρκώνει το γάιδαρο, τον κολλητό φίλο του Shrek και μας μίλησε για την παράσταση!

1shrek3

Είναι η πρώτη φορά που παίζεις σε παιδική παράσταση;

Παιδικό έχω ξανακάνει αλλά παιδικό τέτοιων προδιαγραφών, όχι. Έχει τραγούδι, έχει χορό, είναι μία μεγάλη και απαιτητική παραγωγή.

Είναι μία παράσταση που έχει να κάνει με ένα αγαπημένο παιδικό, οπότε φαντάζομαι ότι θα έχει και την αντίστοιχη απήχηση. Σωστά;

Ναι πολύ σωστά. Παίζουμε από το Νοέμβρη έξι ημέρες την εβδομάδα και πάντα έρχεται αρκετός κόσμος. Τις καθημερινές έρχονται περισσότερο τα σχολεία και τα Σαββατοκύριακα έρχονται γονείς με τα παιδιά τους. Ο Shrek είναι λατρεμένος ήρωας όχι μόνο παιδιών, αλλά και μεγάλων.

Πώς είναι να απευθύνεσαι σε ένα κοινό που το μεγαλύτερο μέρος του είναι παιδιά;

Έχει πολλή πλάκα! Βασικά τα παιδιά έχουν πολλή πλάκα! Το αστείο είναι όταν νομίζουν ότι είμαι ο γάιδαρος που είχαν δει στην ταινία και μου λένε «σε έχω ξαναδεί!» ή «σε έχω στο σπίτι μου σε video game»! Στη μέση της παράστασης φωνάζουν, συμμετέχουν, με χαιρετάνε, κάνουν ο,τι μπορείς να φανταστείς! Γελάνε πολύ, και ακόμα περισσότερο γελάνε οι γονείς!

Έρχονται μεγάλοι μόνοι τους, χωρίς τα παιδιά τους;

Ναι, αλλά κυρίως έρχονται νέοι ηλικίας 20 με 25 που είναι φαν του Shrek και έρχονται μόνο και μόνο για να το δουν.

Τι θα έλεγες σε μία μαμά ή έναν μπαμπά για να τους πείσεις να έρθουν να δουν την παράσταση με τα παιδιά τους;

Θα έλεγα ότι πρώτα από όλα είναι είναι μία πάρα πολύ ωραία ιστορία, με βαθύτερα νοήματα για τα παιδιά. Όχι μόνο για τα μικρά, αλλά και για τα μεγαλύτερα και για όλους. Μιλάει για τη διαφορετικότητα, για την αγάπη και είναι πολύ όμορφο αυτό για τα παιδιά. Είναι μία έξυπνη παράσταση, δοσμένη με ωραίο χιούμορ. Έχει χορό, τραγούδι και το συνολικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό!

Εσύ κάνεις το γάιδαρο. Μίλησέ μας λίγο για αυτό το ρόλο.

Ναι, κάνω το γάιδαρο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό! Είναι η χαρά της ζωής, τα βλέπει όλα θετικά και έχω πάρει πολλά πράγματα από αυτόν το ρόλο. Μία παιδική παράσταση είναι δύσκολο για έναν ηθοποιό, είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία. Σου μαθαίνει πολλά!

Στο διπλανό καμαρίνι, η «πριγκίπισσα Φίονα» (Μαρίνα Σάτη) και η «κακιά μάγισσα» (Δάφνη Δαυίδ) βάφονται, χτενίζονται και ετοιμάζονται να βγουν στη σκηνή.

1shrek 1

«Είναι ένα πολύ καλοστημένο και έξυπνο μιούσικαλ που απευθύνετε όχι μόνο σε παιδιά αλλά και σε μεγάλους! Ειδικά το χιούμορ και κάποιες ατάκες είναι για τους πιο μεγάλους αλλά σίγουρα και τα παιδιά γελάνε πάρα πολύ!», Μαρίνα

«Τα παιδιά είναι ένα πάρα πολύ ζωντανό κοινό, αυθόρμητο γενναιόδωρο, ένα κοινό που είναι στο «εδώ και τώρα»! Χειροκροτάνε συνέχεια και ειδικά στο σκηνή του φιλιού οι αντιδράσεις τους είναι μοναδικές!», Δάφνη

Μετά το μακιγιάζ, τα χτενίσματα, τις πανέμορφες στολές, όλοι οι ηθοποιοί μαζεύονται λίγο δίπλα από τη σκηνή και βάζουν τις τελευταίες πινελιές!

1shrek7

Ο Shrek όπως είναι αναμενόμενο, χρειάζεται την περισσότερη προετοιμασία και ήταν από ώρα στα χέρια του επαγγελματία μακιγιέρ που τον έκανε να μοιάζει ίδιος με την ήρωα της ταινίας!

1shrek11

Στις 15:00 χτυπάει το πρώτο καμπανάκι που σημαίνει ότι όλοι πρέπει να πάρουν τις θέσεις του! Η παράσταση αρχίζει και οι περίπου 20 ηθοποιοί, μας ταξιδεύουν σε έναν άλλο κόσμο με πολύ τραγούδι και χορό!

Τα μικρά παιδιά γελάνε σε κάθε ατάκα, χειροκροτάνε σε κάθε τραγούδι και στο τέλος της παράστασης φωτογραφίζονται με τους αγαπημένους τους ήρωες!

Αν δεν την έχετε δει επιβάλλεται να τη δείτε! Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved