Μεριέμ Ουζερλί: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της με ένα πάρτι κι ένα συγκινητικό μήνυμα! (εικόνες)

Η Μεριέμ Ουζερλί, η τηλεοπτική «Χουρέμ» εδώ κι ένα χρόνο που έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, διανύει το πιο ευτυχισμένο διάστημα της ζωής της.

Μεριέμ Ουζερλί: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της  κόρης της με ένα πάρτι κι ένα συγκινητικό μήνυμα! (εικόνες)

Ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media για ό,τι όμορφο της συμβαίνει. Πριν από λίγες ώρες η γνωστή ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της μικρής της η οποία έγινε ενός έτους.

Σε μία από αυτές την έχει στην αγκαλιά της και η λεζάντα που την συνόδευσε ήταν η εξής: «Η Λάρα μου, η μεγάλη μου αγάπη , η καρδιά μου, η ανάσα μου, τα πάντα. Πριν από ένα χρόνο ήρθες στη ζωή μου και συνέβησαν τόσα πράγματα και τα μοιραστήκαμε οι δυο μας. Κλάψαμε, γελάσαμε και κάθε δευτερόλεπτο μαζί σου ήταν γεμάτο από ανιδιοτελή αγάπη. Ευχαριστώ το Θεό που είσαι εδώ και που με επέλεξε να γίνω μητέρα σου. Χρόνια πολλά για τα πρώτα σου γενέθλια . Με έκανες τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο πάνω στη γη. Είσαι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει κανείς. Λάρα μου είσαι τόσο όμορφη όπως όταν γεννήθηκες». Όπως ήταν φυσικό χιλιάδες διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να γράψουν τις ευχές τους στην όμορφη μαμά και να συγκινηθούν μαζί της.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved