Αυτό είναι το ακριβότερο σχολείο στον κόσμο!(εικόνες)

Αυτό είναι το ακριβότερο σχολείο του κόσμου. Το σχολείο που έχει πολυτελή spa, κέντρο ιππασίας και διάφορες άλλες πολυτελείς δραστηριότητες.

Αυτό είναι το ακριβότερο σχολείο στον κόσμο!(εικόνες)
--------------------------------------------------------------f 7

Ένα μέρος όπου η εκπαίδευση μεταξύ των ελίτ της παιδικής ηλικίας, κοστίζει κάτι περισσότερο από 170.000 δολάρια το χρόνο. Το σχολείο ονομάζεται «Institut Le Rosey» και βρίσκεται στις όχθες της γραφικής λίμνης της Γενεύης.

--------------------------------------------------------------f 3

Πρόκειται για το παλαιότερο σχολείο στην Ελβετία. Διαθέτει 28 στρέμματα διαμορφωμένους κήπους, ένα σπα, ένα σκοπευτήριο, ένα θέατρο συναυλιών 1.000 θέσεων, 79 υπνοδωμάτια, που το καθένα από αυτά μπορεί να φιλοξενήσει τρεις σπουδαστές. Έχει οκτώ εργαστήρια επιστήμης, δύο κέντρα υγείας, ένα θερμοκήπιο που χειρίζονται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα κέντρο πληροφορικής, ένα ταξιδιωτικό γραφείο, δύο καφετέριες και τρεις αίθουσες φαγητού.

--------------------------------------------------------------f 8
--------------------------------------------------------------f 2

Σε κάθε 5 μαθητές της τάξης αντιστοιχούν και δύο καθηγήτριες.

--------------------------------------------------------------f 9

Το συγκεκριμένο σχολείο είναι πόλος έλξης πολλών βασιλικών και πλούσιων οικογενειών. Μερικοί από τους μαθητές του σχολείου αυτού ήταν, ο πρίγκιπας Ρενιέ του Μονακό, σύζυγος της Γκρέις Κέλι, ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Βελγίου, ο Βασιλιάς Φουάντ Β' της Αιγύπτου και ο Ντόντι Αλ Φαγιέτ.

--------------------------------------------------------------f 1

Μπορεί ωστόσο όλα να είναι πλουσιοπάροχα και να παρέχονται ιδιαίτερες γνώσεις στους μαθητές, τα δωμάτιά τους όμως είναι απλοί κοιτώνες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα κλασσικά απλά δωμάτια μιας φοιτητικής εστίας.

--------------------------------------------------------------f 4

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved