Αλέξης Τσίπρας: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τη παιδική-εφηβική του ηλικία!

Ο Αλέξης Τσίπρας αυτές τις μέρες δίνει τη δική του εκλογική μάχη οργώνοντας την Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί κοντά στον κόσμο και να μιλήσει για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει αν το κόμμα του γίνει κυβέρνηση στις εκλογές.

Αλέξης Τσίπρας: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τη παιδική-εφηβική του ηλικία!

Είναι από τους πιο νέους πολιτικούς που έχει η χώρα και για αρκετές γυναίκες είναι αρκετά γοητευτικός, καθώς διαθέτει πολλά στοιχεία που τον κάνουν αρεστό στο γυναικείο φύλο. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια τον βλέπουμε στα έδρανα της βουλής ή σε ομιλίες του κόμματος που εκπροσωπεί, ντυμένο με κοστούμι και αρκετές φορές αυστηρό όπου χρειάζεται.

Έτσι ήταν από μικρό παιδί; Πολλοί αναρωτιούνται πώς ήταν ο αρχηγός του Σύριζα σα μαθητής αλλά και σαν παιδάκι, γι' αυτό κι εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα σπάνιο φωτογραφικό άλμπουμ το οποίο δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα σε παιδική ηλικία κι όχι μόνο. Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι από την εποχή που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ανέμελο αγοράκι, μαθητής αλλά και από τότε που υπηρέτησε στο ναυτικό! Το χαμόγελό του και το έντονο βλέμμα του ήταν αυτά που σε κέρδιζαν από τότε.

Για του λόγου το αληθές δείτε τον στις παρακάτω φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved