Αλέξης Τσίπρας: Έτσι δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ! Αγκαλιά με το γιο του (εικόνες)

Ο Αλέξης Τσίπρας από μαθητής ακόμη είχε σχέση με τα κοινά. Η πολιτική μπήκε από νωρίς στη ζωή του. 

Αλέξης Τσίπρας: Έτσι δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ! Αγκαλιά με το γιο του (εικόνες)

Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε στο να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια σε νεαρή ηλικία.Έχει μία σύντροφο, την Μπέτυ (Περιστέρα), η οποία του χάρισε δύο πανέμορφα αγοράκια κι εκτός από πολύ όμορφη κρατάει χαμηλούς τόνους, πράγμα που την κάνει ακόμη πιο γοητευτική τόσο στα μάτια του, όσο και στα μάτια όσων τη γνωρίζουν.

----------ssss

Ο αρχηγός του Σύριζα, σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς, δεν έχει φωτογραφηθεί με τα παιδιά του. Κανείς δεν έχει δει πώς είναι ο Αλέξης Τσίπρας, χαλαρός με την οικογένειά του, χωρίς το κοστούμι του. Κι όμως εμείς βρήκαμε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του το 2012 στο Ροδάκινο. Σε μία από αυτές έχει στην αγκαλιά του το γιο του, Πάυλο ο οποίος τότε ήταν 2 ετών, και προσπαθεί να τον ταΐσει σε ταβέρνα της περιοχής.

---9

Όπως ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα, όσοι τον είδαν, διαπίστωσαν πόσο προσιτός άνθρωπος είναι αλλά και αυτό που τους εντυπωσίασε είναι ότι δεν είχε καν ενημερώσει τις αρχές κατά την άφιξή του. Όσο για το ξενοδοχείο που διέμεινε; Ήταν ένα μέσο κόστους, καθώς δεν ήθελε πολυτέλειες. Δείτε μερικές φωτογραφίες που έκαναν τότε το γύρο του διαδικτύου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved