Ποια διάσημη ηθοποιός μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της; (εικόνες)

Αυτή η μέλλουσα μαμά μέχρι πρότινος έκρυβε την κοιλιά της! Τώρα όμως, έχει φουσκώσει αρκετά και τη δείχνει, ανεβάζοντας αυτή τη φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Ποια διάσημη ηθοποιός μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της; (εικόνες)

Η διάσημη ηθοποιός έχει ήδη έναν γιο εννέα χρονών και αναμένει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, καρπός του έρωτά της με τον Ντέιβ Γκάρντνερ! Πριν λίγες μέρες, μας έδειξε τη σκιά της κοιλιάς της και τώρα αποκαλύπτει τη γυμνή κοιλίτσα της με μία φωτογραφία που ανέβασε χθες στο Instagram! Ο λόγος;

Η Λιβ Τάιλερ πόζαρε στην καλή της φίλη Τζεμίμα Κιρκ προκειμένου εκείνη να ζωγραφίσει το πορτραίτο της! «Είναι πολύ διασκεδαστικό να σε ζωγραφίζει μία φίλη!» σχολίασε η Λιβ και ανέβασε μία σέλφι που έβγαλε μπροστά από έναν καθρέφτη! Η μέλλουσα μαμά φόραγε μόνο τα εσώρουχά της και μία ρόμπα και η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι εμφανής!

Λίγα λεπτά πριν, είχε ανεβάσει ακόμα μία φωτογραφία της Τζεμίμα Κιρκ «εν ώρα εργασίας», σχολιάζοντας «Η πανέμορφη, ταλαντούχα, μοναδική, αγαπημένη φίλη μου Τζεμίμα Κίρκ ζωγραφίζει εμένα!»!

Δείτε τις φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved