Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί! Δείτε με ποιον όμορφο τρόπο το ανακοίνωσαν! (βίντεο)

Το διάσημο ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και σε λίγους μήνες η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού! Οι μέλλοντες γονείς μοιράστηκαν τη χαρά τους με ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό βίντεο!

Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί! Δείτε με ποιον όμορφο τρόπο το ανακοίνωσαν! (βίντεο)

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2013, μετά από εφτά χρόνια σχέσης. «Μετά από εφτά χρόνια...της έκανα την ερώτηση! Ο έρωτας της ζωής μου!» είχε σχολιάσει στο twitter τότε ο διάσημος ράπερ. Μάλιστα όταν είχε εμφανιστεί στο Ellen DeGeneres Show είχε πει: «Η αρραβωνιαστικιά μου είναι μαζί μου από όταν τυπώναμε είκοσι μπλουζάκια τη φορά σε συναυλίες που παρεβρίσκονταν δεκαπέντε άτομα. Ήταν μαζί μας σε κάθε βήμα. Φτιάχνει τα μουσικά μας βίντεο και είναι υπεύθυνη για τις περιοδείες. Ήταν εκεί από την αρχή!».

Ο 31χρονος ράπερ Μάκλμορ, ή Μπεν Χάγκερτι όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αρραβωνιαστικιάς του, Τρίσια Ντέιβις, πρώτα μέσω twitter, γράφοντας «Θέλαμε να μοιραστούμε τα νέα εμείς οι ίδιοι μαζί σας... Με αγάπη Μπεν και Τρίσια». Τα ίδια λόγια χρησιμοποίησε ως εισαγωγή σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στο youtube και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι το νέο μέλος της οικογένειας θα έρθει το Μάιο! Δείτε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved