Διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ αποκαλύπτει το φύλο του μωρού του με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! (εικόνες)

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του σε λίγους μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα την πρώτη μέρα του 2015 και λίγες μέρες αργότερα αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους!

Διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ αποκαλύπτει το φύλο του μωρού του με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! (εικόνες)

Είναι από τα ζευγάρια που φροντίζουν πάντα να κρατάνε ενήμερους τους θαυμαστές τους! Την πρώτη ημέρα του 2015 ανέβασαν μία φωτογραφία με την κόρη τους που χαϊδεύει την κοιλιά της μαμάς της, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Ο λόγος για τον Άλεκ Μπάλντουιν και τη σύζυγό του, Χιλάρια. Δύο μέρες αργότερα η μέλλουσα μαμά, ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με τέσσερα ζευγάρια παπούτσια, τα δικά της , του συζύγου της, της μικρής Κάρμεν και του νέου μέλους που θα έρθει σε μερικούς μήνες! Τα δύο μικροσκοπικά μπλε παπουτσάκια μαρτυρούν ότι το ζεύγος Μπάλντουιν περιμένει αγοράκι! «Έχουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι...Μπορείτε να μαντέψετε τι;» σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία η μέλλουσα μαμά. Η 30χρονη Χιλάρια, είναι καθηγήτρια γιόγκα και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της την ώρα που κάνει διάφορες ασκήσεις! Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει: «Τώρα με αυτό το μωράκι που μεγαλώνει μέσα μου, θα σας ενημερώνω πως θα φροντίζω το σώμα μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Θα σας δείξω μερικά κόλπα αν και εσείς εγκυμονείτε ή αν απλά θέλετε να μάθετε μερικές καλές ασκήσεις... Ξεκινάμε πάλι από την αρχή!».

Η πρώτη κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 και όπως είναι φυσικό, οι γονείς της, της έχουν τρελή αδυναμία. Η Χιλάρια Μπάλντουιν χθες ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία της στο Ιnstagram, σχολιάζοντας «Μου κλέβει την ανάσα»!

Δείτε τις φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved