Πιστέψτε στα θαύματα, γίνονται! Η ιστορία αυτής της μαμάς το αποδεικνύει! (εικόνες)

Η Γκρέις και ο Τζέιμς Σλάτερι, είναι ένα ζευγάρι που προσπαθούσε πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι. Οι απανωτές αποβολές της Γκρέις δεν τούς άφηναν περιθώρια και μετά την τέταρτη αποβολή, το ζευγάρι σταμάτησε να ελπίζει. Ένα «θαύμα» όμως, τα άλλαξε όλα και η ιστορία αυτής της μαμάς δίνει ελπίδα σε χιλιάδες άλλες!

Πιστέψτε στα θαύματα, γίνονται! Η ιστορία αυτής της μαμάς το αποδεικνύει! (εικόνες)

Οι φετινές γιορτές θα μείνουν σίγουρα αξέχαστες στο ζευγάρι, καθώς είχαν στην αγκαλιά τους τα τέσσερα μωράκια τους! Και όμως! Η Γκρέις και Ο Τζέιμς Σλάτερι, απέκτησαν όχι μόνο ένα μωρό, αλλά τετράδυμα και μάλιστα χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το ζευγάρι για πολλά χρόνια προσπαθούσε να κάνει παιδί ,αλλά μετά την απογοήτευση που τους είχαν προκαλέσει οι απανωτές αποβολές, αποφάσισαν αν μην βάλλουν τον εαυτό τους στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έτσι, εγκατέλειψαν το όνειρό τους να γίνουν γονείς μία για πάντα.

Τότε, τελείως αναπάντεχα, η Γκρέις έμαθε ότι είναι έγκυος και λίγο καιρό αργότερα ότι το μωρό ήταν όχι ένα, ούτε καν δύο, αλλά τέσσερα! Οι γιατροί χαρακτήρισαν την περίπτωση αυτή ως «θαύμα», καθώς οι πιθανότητες σύλληψης τετράδυμων χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση είναι κάπου 1 στις 10.000!

Η Γρέις Σλάτερι γέννησε μία μέρα πριν τη προγραμματισμένη της καισαρική στις 33 εβδομάδες κύησης και τρία κοριτσάκια και ένα αγόρι ήρθαν στον κόσμο! Μία από τις τρεις κόρες του ζευγαριού γεννήθηκε με μία συγγενή ανωμαλία και οι γιατροί δεν ήταν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας της. Το κοριτσάκι όμως αποδείχθηκε μεγάλη μαχήτρια και σήμερα, εφτά μήνες μετά τη γέννησή της, χαίρει άκρας υγείας!

Η ιστορία αυτή του ζευγαριού είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ελπίδας για όλες τις μαμάδες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδάκι. «Θέλω πραγματικά να ενθαρρύνω κι άλλες γυναίκες να συνεχίσουν να προσπαθούν για την απόκτηση ενός μωρού, γιατί αν κι εμείς είχαμε παραιτηθεί από την προσπάθεια δεν θα ζούσαμε τώρα αυτό το θαύμα! Είμαστε ευλογημένοι!», αναφέρει η 32χρονη μητέρα. Θαύματα γίνονται, πιστέψτε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved