Η διάσημη ηθοποιός γέννησε και δεν την πήρε κανείς χαμπάρι. Δείτε τις φωτογραφίες της με το μωρό!

Η 25χρονη ηθοποιός, αποκάλυψε την εγκυμοσύνης της μέσω της πρόκλησης με τον παγωμένο κουβά, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ήταν η μόνη διάσημη που μίλησε ανοιχτά για τα κιλά της εγκυμοσύνης της και γέννησε χωρίς να την πάρει είδηση κανένας.

Η διάσημη ηθοποιός γέννησε και δεν την πήρε κανείς χαμπάρι. Δείτε τις φωτογραφίες της με το μωρό!

Βέβαια, αν θες κάτι να το κρατήσεις κρυφό το κρατάς, όσο διάσημος και αν είσαι, όσο και αν σε κυνηγάνε οι παπαράτσι. Το όμορφο κορίτσι, υποδέχτηκε στην αγκαλιά της την μικρή της κόρη Κάγια Ευδοκία στις 9 Δεκεμβρίου και από τότε ζει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον διάσημο μποξέρ σύζυγό της.

Το ζευγάρι, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την μικρή τους πριγκίπισσα για το περιοδικό People και ο διάσημος μπαμπάς μοιράστηκε την φωτογραφία μαζί μας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Ίνσταγκραμ.

2014-12-25 6-57-51

Η Χέιντεν Πανετιέρ και ο Βλάντιμιρ Κλίντσκο, μίλησαν στο περιοδικό για τα καλά και τα κακά του να είσαι γονιός.
«Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι άλλαξε στο σώμα μου. Τι είναι προσωρινό και τι μόνιμο» είπε η Χέιντεν και συνέχισε, «Νιώθω σαν μια 80χρονη που προσπαθεί να κατέβει τα σκαλιά και παρακαλώ κάποιον να μου πει ότι είναι προσωρινό. Πάντως ξέρω ότι κάποια πράγματα ποτέ δεν θα είναι ξανά τα ίδια»!

Τέλος και οι δύο νέοι γονείς συμπλήρωσαν ότι κοιτάζουν την μικρή Ευδοκία και δεν το πιστεύουν ότι έχουν ένα μωρό δικό τους στο σπίτι.

Να τους ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved