Η απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού είναι το Kidom στο Allou! Fun Park… εγώ ξεφάντωσα με την ψυχή μου, εσείς;

Το Kidom, όπως πλέον γνωρίζουμε όλοι, είναι το μεγαλύτερο παιδικό πάρκο σε όλη την Ελλάδα και ο ιδανικότερος προορισμός για παιδιά – και όχι μόνο - που θέλουν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Η απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού είναι το Kidom στο Allou! Fun Park… εγώ ξεφάντωσα με την ψυχή μου, εσείς;

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Ειδικά για αυτές τις γιορτές το Kidom στο Allou! Fun Park, με εντυπωσίασε γιατί μεταμορφώθηκε σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο παιχνιδιών, όπου πανύψηλοι ξυλοπόδαροι, σκανδαλιάρικα ξωτικά, φανταστικοί μάγοι και φυσικά ο Άγιος Βασίλης δίπλα στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο περιμένουν να διασκεδάσουν τα παιδιά και όλη την οικογένεια, όλες τις μέρες των γιορτών, αφήνοντάς σου την απόλυτη αίσθηση της μαγείας των Χριστουγέννων.

Και το παιχνίδι δεν έχει σταματημό - ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom έχει ανανεωθεί με νέα, τεράστια φουσκωτά και φανταστικά παιχνίδια! Αυτό που παρατήρησα με πολύ μεγάλη χαρά είναι ότι για πρώτη φορά υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με baby φουσκωτά για να παίζουν με ασφάλεια και οι πιο μικροί μπόμπιρες ηλικίας έως 3 ετών! Και φυσικά το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά- πολλά ακόμα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς ... μόνο για παιδιά!

Εμείς με τη μικρή μου τα δοκιμάσαμε όλα... και μετά από τόσο παιχνίδι μας ήρθε και κλασικά μία λιγουρίτσα και πήγαμε γρήγορα – γρήγορα στο εστιατόριο Goody's, που μας περίμενε το γευστικό μας διάλλειμα με ειδικά γεύματα για τα παιδιά... Συνεπώς πήραμε δυνάμεις και πίσω για παιχνίδι!

Εκτός από τα παιχνίδια οι λεπτομέρειες όμως κάνουν τη διαφορά και το Kidom έχει πολλές: Το πάρκο φυλάσσεται 24 ώρες το 24ώρο από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο φροντίζει για την ασφάλεια των επισκεπτών που διασκεδάζουν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους. Όλο το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο, πάντα φιλικό και έτοιμο να μας εξυπηρετήσει ενώ υπάρχει εκπαιδευμένη νοσηλεύτρια που βρίσκεται στο πάρκο όλες τις ώρες για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όπου και αν χρειαστεί. Τέλος άνετο -δωρεάν παρκινγκ βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες.

Και μην ξεχνάτε πώς το Kidom στο Allou! Fun Park είναι το βασίλειο των παιδιών. Είναι σχεδιασμένο από τους καλύτερους σχεδιαστικούς οίκους διεθνώς και είναι ελεγχόμενο από την TÜV για την ασφαλή λειτουργία και συντήρηση των παιχνιδιών του.

Τώρα τις γιορτές δεν το γλιτώνω... θα έρθω πολλές, πάάάάρα πολλές φορές! Άλλωστε περνάω καλά κι εγώ, εσείς τι περιμένετε;;;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved