Το Αμερικανικό Conde Nast Traveler και το Trip Advisor βραβεύουν το «The Westin Resort Costa Navarino»!

Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις, από το Αμερικανικό Condé Nast Traveler και το Trip Advisor ολοκληρώnουν με τον καλύτερο τρόπο το 2014 για το The Westin Resort και την Costa Navarino.

Το Αμερικανικό Conde Nast Traveler και το Trip Advisor βραβεύουν το «The Westin Resort Costa Navarino»!

Το The Westin Resort Costa Navarino κατατάσσεται, σύμφωνα με τη Gold List 2015 του αμερικανικού Condé Nast Traveler ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου! Μια ακόμη υψηλή διάκριση έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες που αναδεικνύουν το πολυτελές The Westin Resort ως ιδανική επιλογή οικογενειακών διακοπών και την Costa Navarino ως έναν από τους κορυφαίους ποιοτικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Το Condé Nast Traveler, διεθνώς αναγνωρισμένος τίτλος με αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και υψηλή αναγνωρισιμότητα και αποδοχή, ανακοινώνει κάθε χρόνο τα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλες τις ηπείρους. Το The Westin Resort είναι το ένα από τα δύο ξενοδοχεία που εκπροσωπούν την Ελλάδα στη φετινή λίστα. Η Costa Navarino, ως προορισμός ήδη καταγράφει στο ενεργητικό της πολλαπλές διακρίσεις από το αγγλικό Condé Nast Traveller, με την τελευταία αυτή αναγνώριση να ενισχύει ακόμη περισσότερο το προφίλ του προορισμού και του resort ως πρότασης οικογενειακών διακοπών.

Το Condé Nast Traveler κάνει ξεχωριστή μνεία στις παροχές για παιδιά στο Navarino Dunes, όπως το ειδικά σχεδιασμένο κέντρο SandCastle, όπου οι μικροί επισκέπτες 4-12 ετών, απασχολούνται δημιουργικά, γνωρίζοντας μεταξύ άλλων αθλήματα, το περιβάλλον και τη Μεσσηνιακή ιστορία. Το Μέσο αναφέρεται ιδιαίτερα και στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και στις πολλαπλές επιλογές και δυνατότητες που παρέχει το The Westin Resort.

Η διάκριση αυτή, που αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε ξενοδοχείο, έρχεται σε συνέχεια των βραβεύσεων για τον προορισμό και τα ξενοδοχεία, σε θεσμούς όπως τα Condé Nast Traveller Readers' Travel Awards, World Travel Awards, Tourism for Tomorrow Awards, EHMA Sustainability Awards, Green Key Awards και πολλών ακόμη, συμβάλλοντας στην καθιέρωση του The Westin Resort και της Costa Navarino ως τουριστικού προορισμού υψηλού επιπέδου, ιδανικό για διακοπές κάθε εποχή του χρόνου.

Η δεύτερη διάκριση, λίγες μόνον ώρες μετά την αναγνώριση από το Condé Nast Traveler, έρχεται από τον διεθνώς καταξιωμένο τουριστικό ιστότοπο Tripadvisor, σημείο αναφοράς για όποιον πρόκειται να ταξιδέψει ή να μοιραστεί την ταξιδιωτική του εμπειρία.

Συγκεκριμένα, το The Westin Resort Costa Navarino βραβεύτηκε στην κατηγορία Exceptional Service Awards, μέσω της οποίας το Tripadvisor ζητεί από τους ταξιδιώτες να αναγνωρίσουν επαγγελματίες του τουρισμού που τους παρείχαν εξαιρετικές υπηρεσίες, αποβλέποντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει τη σπουδαιότητα που έχει η προσωποποιημένη φροντίδα στην ικανοποίηση των φιλοξενουμένων. Κατατέθηκαν 3.500 υποψηφιότητες από τις οποίες το Tripadvisor βράβευσε 40, μεταξύ των οποίων και το The Westin Resort Costa Navarino.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved