Δε θα πιστεύετε με ποιον τρόπο αυτός ο 17χρονος έγινε πάμπλουτος! (εικόνα)

Για να κάνει κάποιος πολλά χρήματα στην εποχή μας πρέπει να βρει μία ιδέα η οποία να είναι πρωτότυπη.

Δε θα πιστεύετε με ποιον τρόπο αυτός ο 17χρονος έγινε πάμπλουτος! (εικόνα)

Εκτός αν είσαι 17 ετών και παίζεις μετοχές στο διάλλειμα του σχολείου! Ναι σωστά διαβάσατε. Ο Μοχάμεντ Ισλάμ είναι από το Κουίνς της Νέας Υόρκης και ενώ είναι ακόμη μαθητής, κατάφερε να γίνει ζάμπλουτος παίζοντας μετοχές!

Η απίστευτη αυτή ιστορία έχει έρθει εδώ και λίγες ημέρες στο φως της δημοσιότητας αφήνοντάς μας άφωνους. Ο 17χρονος έχει βγάλει μέχρι στιγμής, 72 εκατομμύρια δολάρια και είναι λάτρης των social media. Μάλιστα σε κάποια από αυτά ανεβάζει φωτογραφίες του από τη χλιδάτη εφηβική ζωή του παρέα με τους φίλους του!

"Ο πατέρας μου είναι άνεργος τώρα, και ευτυχώς μπορώ και βοηθάω οικονομικά την οικογένεια μου", εξομολογήθηκε ο 17χρονος, ο οποίος έχει γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram "περισσότερα χρήματα, λιγότερα προβλήματα".

Κι ενώ η είδηση αυτή έκανε τις τελευταίες ημέρες το γύρο του κόσμου, ο ίδιος ο 17χρονος μιλώντας στα ξένα δίκτυα λίγες ημέρες αργότερα, εξομολογήθηκε ότι όλα αυτά ήταν ψέμματα κι απλά ήθελε να κάνει μία πλάκα χωρίς να γνωρίζει ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις αυτό το θέμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved