Οι νέες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ κάνουν το γύρο του κόσμου και κλέβουν τις εντυπώσεις! Δείτε τις!

Μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον να αναστάτωσαν την Αμερική και τους φαν τους με το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη, αλλά από ότι φαίνεται ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ τραβάει όλα τα βλέμματα και κλέβει τις εντυπώσεις!

Οι νέες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ κάνουν το γύρο του κόσμου και κλέβουν τις εντυπώσεις! Δείτε τις!

Η εγκυμονούσα Κέιτ έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες του 16 μηνών Τζορτζ ,εν όψει των διακοπών των Χριστουγέννων. Ο μικρός πρίγκιπας ντυμένος στα μπλε, ποζάρει στο φακό στις εξωτερικές σκάλες στο παλάτι του Κέσινγκτον. Οι φωτογραφίες δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα και ήδη έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Ο μικρός Τζορτζ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και όλοι λένε ότι είναι το πιο αξιολάτρευτο βασιλικό μωρό!

Όπως φαίνεται όμως τα βλέμματα μαγνήτισε και στην Αμερική. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ και γνώρισαν τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα Λεμπρόν Τζέιμς. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας έκανε δώρο στον πρίγκιπα Τζορτζ ένα συλλεκτικό μπλουζάκι της ομάδας του, ασφαλώς στα μέτρα του, με το όνομα George και τον αριθμό 1 τυπωμένο στην πίσω πλευρά.

Δείτε τις φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved