Ποια διάσημη ηθοποιός έγινε μανούλα; (φωτογραφίες)

Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ γέννησε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η διάσημη σταρ γίνεται για πρώτη φορά μαμά και έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια!

Ποια διάσημη ηθοποιός έγινε μανούλα; (φωτογραφίες)

Η διάσημη ηθοποιός και ο άντρας της ακόμα δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση, ούτε έχουν παραδεχτεί τη γέννηση των γιων τους. Τα χαρμόσυνα νέα πρόλαβε να μαρτυρήσει ο στενός φίλος της ηθοποιού, σχεδιαστής Prabal Gurung, που έσπευσε να ευχηθεί στη φίλη του μέσω Instagram: «Συγχαρητήρια στην αγαπημένη μου φίλη και μούσα μου και στο σύζυγό της για τη γέννηση των γιων τους». Ο γνωστός σχεδιαστής όμως, δεν ήταν ο μόνος που ευχήθηκε στη γνωστή ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι η Garcelle Beauvais ευχήθηκε μέσω twitter στη διάσημη σταρ, γράφοντας «Συγχαρητήρια για τη γέννηση των διδύμων! Από μία μαμά διδύμων σε μία άλλη».

Ο λόγος για τη Ζόι Σαλντάνα που με τον σύζυγό της Μάρκο Περέγκο έγιναν γονείς δίδυμων αγοριών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά το καλοκαίρι του 2013 και η εγκυμοσύνη της 36χρονης ηθοποιού αποκαλύφθηκε όταν ήταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το γεγονός λοιπόν ότι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα επίσημο για τη γέννηση των μωρών τους , δεν μας κάνει εντύπωση! Όπως και να έχει, να τους ζήσουν!

Δείτε φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved