Νέο κάθισμα Gro-up 123. Ασφάλεια και άνεση σε κάθε ταξίδι!

Η Chicco παρουσιάζει το νέο κάθισμα Gro-up 123 που μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας και καλύπτει την κατηγορία 1 από 9/12 μηνών έως 4 χρονών, αλλά και την κατηγορία 2/3 από 3 έως 12 χρονών.

Νέο κάθισμα Gro-up 123. Ασφάλεια και άνεση σε κάθε ταξίδι!

Το νέο παιδικό κάθισμα διαθέτει Side Effect System που προσφέρει άριστη πλευρική προστασία, ενώ ο σκελετός του αποτελείται από ένα τμήμα που το καθιστά πιο σταθερό και πιο ασφαλές, σε συνδυασμό με το βαθύ του κάθισμα και το επενδυμένο προσκέφαλο.

123 3

Το Gro-up 123 είναι εργονομικά σχεδιασμένο, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του παιδιού που αλλάζουν καθώς μεγαλώνει, καλύπτοντας από 9 έως 36 κιλά. Εύχρηστο, επιτρέπει στο ύψος του προσκέφαλου να ρυθμίζεται με τη χρήση ενός εμφανούς μοχλού ανάλογα με το ύψος του παιδιού, επιτρέπει ανάλογες ρυθμίσεις στις ζώνες και διαθέτει κάθισμα με αφαιρούμενο και πλενόμενο ύφασμα και άνετο χώρο για να καλύπτει και τα μεγαλύτερα παιδιά.

Το νέο κάθισμα της Chicco ασφαλίζει το παιδί σας κατά την διάρκεια της κατηγορίας 1 (9-18 kg) με τη ζώνη που το ίδιο διαθέτει και στην κατηγορία 2/3 με τη ζώνη 3 σημείων του αυτοκινήτου. Είναι εύκολο στη χρήση με εμφανείς μοχλούς και κόκκινους οδηγούς που κάνουν την τοποθέτηση παιχνίδι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 2 διαφορετικές θέσεις ανάκλισης για να διευκολύνει τον ύπνο, συμβάλλοντας σε ξεκούραστες μετακινήσεις.

Το Gro-up 123 διατίθεται σε τέσσερα χρώματα με απαλά υφάσματα και μοντέρνα όψη.
Προτ. Λιανική Τιμή: 149,99€

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved