Διάσημη ηθοποιός βάζει την Κιμ Καρντάσιαν στη θέση της! (φωτογραφίες)

«Δεν το καταλαβαίνω! Δεν θέλω να προσβάλω την Κιμ, αλλά ο κόσμος θίγεται με τις φωτογραφίες να θηλάζω το μωρό μου και δεν έχει πρόβλημα με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της;» Ποια διάσημη σταρ το είπε;

Διάσημη ηθοποιός βάζει την Κιμ Καρντάσιαν στη θέση της! (φωτογραφίες)

Η γνωστή ηθοποιός πριν από τρεις μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της, την κόρη της Ίζομπελ. Η σταρ μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους θαυμαστές της, βγάζοντας σέλφι την ώρα που θήλαζε και ανεβάζοντάς την στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Σκοπός της διάσημης ηθοποιού, ήταν να συγκινήσει και να παρακινήσει όλες τις μανούλες να θηλάσουν το μωρό τους δημόσια, χωρίς να ντρέπονται. Λίγο μετά όμως, την ανάρτηση της φωτογραφίας, δέχτηκε πολλά και αρνητικά σχόλια. Η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram, μόλις μία εβδομάδα μετά την περιβόητη γυμνή φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν και η σταρ απάντησε στο twitter σε όσους την κατέκριναν: «Δεν το καταλαβαίνω! Δεν θέλω να προσβάλω την Κιμ, αλλά ο κόσμος θίγεται με τις φωτογραφίες μου να θηλάζω το μωρό μου και δεν έχει πρόβλημα με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της;»

Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό Αλίσα Μιλάνο, που πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην εκπομπή The Talk και μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό. «Ξαφνιάστηκα από τα αρνητικά σχόλια που άκουσα και στενοχωρήθηκα πολύ. Τι άνθρωποι είμαστε αν αναστατωνόμαστε όταν βλέπουμε μια γυναίκα να θηλάζει το μωρό της? Μου φαίνεται τρελό!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός και προσθέτει «Όχι μόνο θεωρώ ότι είναι υπέροχο να θηλάζω το παιδί μου, αλλά ταυτόχρονα είναι και αναγκαίο!»

Δείτε φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved