Δεν θα πιστέψετε τι έκανε η Αντζελίνα Τζολί σε μία θαυμάστριά της! (φωτογραφίες)

Η Αντζελίνα Τζολί είναι μία από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του Hollywood και κάθε της εμφάνιση αναμφίβολα κεντρίζει όλα τα βλέμματα! Δείτε τι έκανε αυτή τη φόρα η πασίγνωστη σταρ!

Δεν θα πιστέψετε τι έκανε η Αντζελίνα Τζολί σε μία θαυμάστριά της! (φωτογραφίες)

Η διάσημη ηθοποιός είχε προγραμματίσει την εμφάνιση της στο The Daily Show και όπως ήταν αναμενόμενο οι αμέτρητοι θαυμαστές της την περίμεναν για μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο! Κατά την έξοδό της από τον τηλεοπτικό σταθμό, επικρατούσε τέτοιος πανικός που μία θαυμάστριά της έπαθε κρίση πανικού και άρχισε να κλαίει.

Η Αντζελίνα, τη στιγμή που το αντιλήφθηκε, πήγε κοντά της. Το ένστικτο της προστασίας και της μητρότητας, όπως φαίνεται, δεν εγκαταλείπει ποτέ την σταρ, μητέρα έξι παιδιών, η οποία κάθισε δίπλα στην κοπέλα μέχρι να νιώσει καλύτερα! Όταν η μάλιστα Techna, όπως λέγεται η θαυμάστρια, ξεπέρασε την κρίση πανικού, η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να πάρει το κινητό και να τραβήξει μία σέλφι μαζί της. Λίγες ώρες αργότερα, η Techna δημοσίευσε το περιστατικό στο Instagram, λέγοντας ότι η Αντζελίνα δεν έφυγε από κοντά της, παρά μόνο όταν σιγουρεύτηκε ότι ήταν τελείως καλά!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved