Οι «Ελληνίδες μανούλες» στη Γερμανία, συνωμοτούν για το πώς θα χτυπούν τα παιδιά τους κρυφά!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μόλις το είδαμε μπροστά μας δεν το χώρεσε ο νους μας. Στη Γερμανία εκδόθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, νόμος που απαγορεύει σε δημόσιους χώρους οι γονείς να μαλώνουν τα παιδιά τους.

Οι «Ελληνίδες μανούλες» στη Γερμανία, συνωμοτούν για το πώς θα χτυπούν τα παιδιά τους κρυφά!

Το συγκλονιστικότερο όμως όλων δεν είναι ο νόμος αλλά το ότι οι μανούλες και μάλιστα οι Ελληνίδες δυσαρεστήθηκαν με αυτόν. Μάλιστα έσπευσαν στη σελίδα που διατηρούν στο Facebook να σχολιάσουν αυτόν τον νόμο -που για τα δικά τους θέλω και πιστεύω- είναι απαράδεκτος. Έγραψαν ότι δε θα τις σταματήσει να μαλώνουν και να χτυπούν τα παιδιά τους δημοσίως.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, κάποιες από αυτές μάλιστα σκέφτονται τρόπους που θα τις βοηθήσουν να ξεφύγουν από το νόμο, ώστε αν μαλώσουν ποτέ το παιδί τους δημόσια να μη τις πάρουν είδηση.

Συγκεκριμένα μια μαμά συμβουλεύει τις άλλες, «Κορίτσια ό,τι κάνετε, να το κάνετε μέσα στο σπίτι. Έξω ΠΡΟΣΟΧΗ και απαραίτητα όταν βγαίνουμε και τα μαλώνουμε πάντα με γέλιο και ΠΑΝΤΑ να μιλάμε ελληνικά και άντε να το καταλάβουν οι Γερμανοί!».

2354

Ειλικρινά δεν πιστεύαμε πώς υπήρχαν γυναίκες-μάνες που θεωρούν δεδομένο ότι θα μαλώνουν τα παιδιά τους και μάνες που ενώ συζητούν για το πόσο δυνατά χτυπούν τα παιδιά τους ή όχι, δηλώνουν ότι είναι άνθρωποι «κατά της βίας» και έχουν σαν μότο στη ζωή τους «Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!».

Τα σχόλια δικά σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved