Θα κλάψετε. Αυτό το κορίτσι κρατά το χέρι της ετοιμοθάνατης μαμά της! (βίντεο)

Η ιστορία της Ρίμα Μαρβέιν είναι μια πραγματική έμπνευση! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την ιστορία του μικρού κοριτσιού που μιλά για τα τραγικά παιδικά χρόνια και για το μουσικό της ταλέντο.

Θα κλάψετε. Αυτό το κορίτσι κρατά το χέρι της ετοιμοθάνατης μαμά της! (βίντεο)

Αυτό το κορίτσι, έχει υποστεί περισσότερα από ό,τι πολλοί άλλοι ενήλικες. Ωστόσο, αυτή η μικρή, εξακολουθεί να είναι ισχυρή, ώριμή, και πολύ σοφή παρά το νεαρό της ηλικίας της. Η Ρίμα, σε πολύ μικρή ηλικία έχασε ότι πιο σημαντικό είχε στον κόσμο. Το χάδι και την αγκαλιά της μητέρας της. Όταν η μαμά της βρισκόταν στο νοσοκομείο, η Ρίμα ήταν εκεί, δίπλα της, της κρατούσε το χέρι και προσευχόταν να σταματήσει ο πόνος που ένιωθε!

Τελικά ο πόνος τελείωσε, αφού η μαμά της δεν τα κατάφερε. Το κορίτσι την στεναχώρια για την απώλεια της μητέρας της, την έβγαλε μέσα από το ταλέντο που είχε στη μουσική. Το βίντεο δείχνει το ταξίδι της από την ημέρα που έχασε τη μητέρα της μέχρι το ταξίδι της στη μουσική και την καταξίωση!

Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία και πιστεύουμε ότι η δύναμή της θα αποτελέσει έμπνευση για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved