Υποδεχτήκαμε τα Χριστούγεννα με μία φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης!

To μοναδικό εργοστάσιο Χριστουγέννων της πόλης, το περίφημο «Τhe Christmas Factory» έβαλε και επίσημα μπροστά τις μηχανές του, για δεύτερη χρονιά, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, σε μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Υποδεχτήκαμε τα Χριστούγεννα με μία φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης!

Ο Άγιος Βασίλης, και οι 5 αχώριστοι βοηθοί του, αφού ξεπεράσαν το σοκ του αποπροσανατολισμού μετά την πτώση του έλκηθρού τους, έδωσε άδεια στο Ρούντολφ και στην παρέα του και εγκαταστάθηκε στην Τεχνόπολη, στο κέντρο της Αθήνας, όπου όλοι μαζί υποδέχθηκαν παιδιά αλλά και μεγάλους στο χώρο που φέτος κατασκευάζονται τα Χροστούγεννα για όλο τον κόσμο!

13523-0837p

Και πραγματικά δεν έλειπε τίποτα από το γιορτινό καλωσόρισμα και την επίσημη τελετή έναρξης και λειτουργίας του Εργοστασίου Χριστουγέννων. H αγαπημένη παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τον ταλαντούχο «παραμυθά» Γιώργο Λεμπέση ανέβηκαν στην σκηνή του The Christmas Factory και μας παρουσίασαν όλα όσα θα ζήσουμε τις επόμενες 6 εβδομάδες μέσα σ'αυτό!

13523-0550p

Όλος ο κόσμος έγινε μια αγκαλιά όταν οι ευχές μας πέταξαν στον ουρανό με τη μορφή αναμμένων φαναριών και με την ελπίδα ότι ίσως φέτος τα «Χριστούγεννα» γίνουν πραγματικότητα σε όλον τον πλανήτη... Ακροβατικά show, παιχνίδια, πειράγματα, ιστορίες, λιχουδιές, υπέροχες μελωδίες και τραγούδια... και όταν ήρθε η ώρα να πατήσουν το μαγικό κουμπί ήταν όλοι οι αγαπημένοι ήρωες εκεί: Οι 5 βοηθοί...Ο Μανδρακούκος ο Αρχιγαργάρας, ο Τσάρλυ ο Παιχνιδένιος, η Δεπάστα η Γλυκόριζα, ο Τατζίζ κε Τζαζ ο Ηλεκτρόνιος, και η Βασίλενα η Χρυσοχέρα, οι Ζαβολιάρηδες, οι Ξυλόποδαροι και φυσικά ο Άγιος Βασίλης!

13523-0987p

Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν το νυχτερινό ουρανό ενώ μια ομάδα κρουστών έδωσε το σύνθημα με ρυθμό και παλμό γιορτινό!

Η παραμυθένια αυτή βραδιά έκλεισε με τη μαγική φωνή της Αρετής Κοσμίδου, στην πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κοινό.
Θα ακολουθήσουν πολλές μαγικές μέρες και νύχτες στο Christmas Factory αρκεί να βρούμε λίγο χώρο στις καρδιές μας να ξαναγίνουμε πάλι παιδιά! Ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του μας περιμένουν να μας παρασύρουν στο φανταστικό κόσμο των Χριστουγέννων! Γιατί η μαγεία είναι στο χέρι μας!

13523-0098p

* Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί ήταν και οι: Νόνη Δούνια, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κική Τσόλκα, Έλενα Ασημακοπούλου, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Μάκης Πουνέντης, Μαρία Κορινθίου, Χριστίνα Πολίτη καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι από όλα τα ΜΜΕ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved