Δείτε τι ζήτησε η Σούρι Κρουζ για τα Χριστούγεννα και άφησε τη μαμά της, με ανοιχτό στόμα!

Παραδεχτείτε το, όταν τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα ώστε να σας δώσουν μια ιδιόχειρη Χριστουγεννιάτικη λίστα, κάπου ξαφνιάζεστε.

Δείτε τι ζήτησε η Σούρι Κρουζ για τα Χριστούγεννα και άφησε τη μαμά της, με ανοιχτό στόμα!

Μόλις αντικρίζετε τα αιτήματά τους που είναι έτοιμα να ταχυδρομήσουν στον Άι Βασίλη, σκέφτεστε αν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε οικονομικά ώστε να τους αγοράσετε αυτό που θέλουν και περιμένουν.

Μην ανησυχείτε, ακόμη και οι διασημότητες αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο που αισθάνεστε και εσείς. Η Κέιτι Χολμς, μίλησε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και για το πώς η οικογένειά της ετοιμάζεται για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η Οκτάχρονη Σούρι Κρουζ μάλιστα έχει ήδη δώσει στην διάσημη μαμά της, την λίστα με τα δώρα που περιμένει να βρει κάτω από το δέντρο.

«Είχε γράψει τα πάντα πολύ καθαρά - είναι ένα πολύ οργανωτικό παιδί - και καθώς διάβαζα άρχισα να πανικοβάλλομαι. Δεν μπορώ να ξεχάσω να αγοράσω τίποτε από αυτά που έχει μέσα στον κατάλογό της, διότι αν δεν της πάρω αυτά που θέλει, πιθανότατα να ακούω για χρόνια και χρόνια το παράπονο σε σημείο να χρειαστώ θεραπεία!»

Τι όμως ήταν αυτό που έκανε την 39χρονη ηθοποιό να μείνει με ανοιχτό το στόμα; Η κόρη της, της ζήτησε ένα κουτάβι με όλα τα αξεσουάρ που μπορεί να έχει ένα κουτάβι. Κάτι όμως, που απαγορεύεται στο συγκρότημα της Νέας Υόρκης που μένουν, καθώς υπάρχει νόμος που απαγορεύει εντός του χώρου τα κατοικίδια..

Για αυτό και μόνο έχει κάθε λόγο να ανησυχεί η Κέιτ Χόλμς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved