Όταν η 4χρονη Μέρεντιθ, έστελνε γράμμα στο Θεό, κανείς δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε απάντηση!

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έμενε και η 4χρονη τότε Μέρεντιθ με την οικογένειά της και την 14 ετών σκυλίτσα της Άμπι. Τον Αύγουστο του 2006 όμως η Άμπι πέθανε και η μικρή Μέρεντιθ Σκρίνεβερ στεναχωρήθηκε τόσο που θέλησε να στείλει ένα γράμμα στο Θεό για να προσέχει το σκυλάκι της.

Όταν η 4χρονη Μέρεντιθ, έστελνε γράμμα στο Θεό, κανείς δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε απάντηση!

«Αγαπημένε Θεέ μου. Σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις τον σκύλο μου. Πέθανε εχθές και είναι μαζί σου στον παράδεισο. Μου λείπει πολύ. Σε ευχαριστώ που με έκανες και είχα αυτό το σκύλο, παρόλο που αρρώστησε. Ελπίζω να παίζεις μαζί της. Να ξέρεις ότι της αρέσουν οι μπάλες και το κολύμπι. Σου στέλνω και μια φωτογραφία ώστε όταν την δεις να ξέρεις ότι είναι ο σκύλος μου, ότι την αγαπώ πολύ και μου λείπει!».

aadog

Αφού έγραψε το γράμμα μαζί με τη μαμά της, το ταχυδρόμησαν στο ταχυδρομείο του Μπρουκ Χόλοου, στο Τέξας. Δύο εβδομάδες μετά έκπληκτη η οικογένεια βρήκε έξω από την πόρτα της, ένα πακέτο, τυλιγμένο με χρυσό χαρτί και με όνομα παραλήπτη «Μέρεντιθ», ενώ όνομα αποστολέα είχε «Θεός, και ένας από τους αγγέλους!».

Μέσα στο μυστηριώδες αυτό πακέτο, υπήρχε ένα βιβλίο με τίτλο, «Όταν ένα σκυλί πεθαίνει» και ένα γράμμα «απάντηση», σε αυτό που είχε στείλει η ίδια πριν μέρες στον Θεό για να φροντίζει τη σκυλίτσα της Άμπι. Το γράμμα έγραφε.

«Αγαπημένη μου, Μέρεντιθ. Η Άμπι έφτασε ασφαλής στον Παράδεισο. Σε ευχαριστώ πολύ για την φωτογραφία. Όντως με βοήθησε πολύ στο να την αναγνωρίσω αμέσως. Η Άμπι δεν είναι πια άρρωστη. Το πνεύμα της, είναι εδώ μαζί μου όπως ακριβώς είναι και στην καρδιά σου. Της άρεσε πολύ που ήταν σκύλος σου. Αφού δεν έχουμε σώματα στον Παράδεισο, άρα ούτε τσέπες σου στέλνω πίσω την φωτογραφία της, για να την κρατήσεις και να την θυμάσαι, μαζί με αυτό το βιβλίο.
Σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο γράμμα και την μητέρα σου που σε βοήθησε να το γράψεις.Τι υπέροχη μαμά που έχεις. Την διάλεξα ειδικά για εσένα και κάθε μέρα σας στέλνω την ευλογία μου. Σε αγαπώ πολύ, και να θυμάσαι ότι είναι πολύ εύκολο να με βρίσκεις. Είμαι εκεί που υπάρχει αγάπη. Με αγάπη Θεός!».

Οι γονείς της μικρής Μέρεντιθ, Τζόι και Γκρέγκ, έμειναν έκπληκτοι από το γεγονός ότι κάποιος από το ταχυδρομείο μπήκε στον κόπο να κάνει όλο αυτό για την μικρή τους κόρη. «Πίστευα ότι θα στέλναμε ένα γράμμα και θα τελείωνε εκεί το θέμα» είπε η Τζόι Σκρίνεβερ σε τοπική εφημερίδα του Τέξας, «Όταν πήρε το πακέτο στα χέρια της η Μέρεντιθ, ήταν αρκετά χαρούμενη αλλά καθόλου έκπληκτη. Ήταν σίγουρη ότι το γράμμα θα έφτανε στο Θεό και ότι θα έπαιρνε απάντηση!».

Η ιστορία της Μέρεντιθ αν και συνέβη το 2006 κάνει τον κύκλο του διαδικτύου ξανά και ξανά, δείχνοντας πώς ακόμη υπάρχουν άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξεως εκεί έξω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved