Δείτε ποια διάσημη ηθοποιός γέννησε χθες!

Το πρώτο της παιδί έφερε χθες στον κόσμο η Λέικ Μπελ. Η 35χρονη ηθοποιός και ο σύζυγος της tattoo artist Σκοτ Κάμπελ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς κράτησαν στα χέρια τους επιτέλους το κοριτσάκι τους.

Δείτε ποια διάσημη ηθοποιός γέννησε χθες!

Η γέννα της μικρής – το όνομα της οποίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί- κρατήθηκε μυστική μέχρι σήμερα ξημερώματα που επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο της οικογένειας. Με τον ίδιο τρόπο είχε μείνει μυστική και η εγκυμοσύνη της ηθοποιού μέχρι τις 23 Απριλίου όπου εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα σε πάρτι του Vanity Fair στη Νέα Υόρκη.

Τον προηγούμενο μήνα η Μπελ είχε ανεβάσει φωτογραφία της στο Instagram και είχε παραδεχτεί ότι ήταν όλα έτοιμα για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. "Ελπίζω το μωρό να έρθει γρήγορα" είχε ευχηθεί και η ευχή της πραγματοποιήθηκε.

Η ανερχόμενη ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά "How to Make It In America" είχε προκαλέσει αίσθηση όταν πέρυσι τον Αύγουστο είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού New York Magazine άκρως αποκαλυπτική. Το γυμνό της σώμα κάλυπτε μόνο ένα γκρι τριαντάφυλλο σχεδιασμένο από το σύζυγο της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved