Η διάσημη μαμά θηλάζει το μωρό της και δείχνει το σώμα της 14 μέρες μετά τον τοκετό!

Μόλις 14 μέρες πριν, δημοσίευσε την τελευταία της φωτογραφία με την κοιλιά τούρλα, πριν μπει για καισαρική, για να φέρει στον κόσμο ένα αξιολάτρευτο αγοράκι και δεύτερο παιδάκι τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της!

Η διάσημη μαμά θηλάζει το μωρό της και δείχνει το σώμα της 14 μέρες μετά τον τοκετό!

Αν και μας έχει συνηθίσει σε διάφορες φωτογραφίες τόσο από το μωρό όσο και από το μεγαλύτερο αγοράκι της αυτή είναι αρκετά διαφορετική. Δεν θέλει απλά να δείξει στον κόσμο που την ακολουθεί στο Instagram ότι θηλάζει τον μικρούλη της, εξομολογώντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τις πρώτες μέρες με το θηλασμό. Διαβάστε το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία.

85769879

«Μετά από πολλές μέρες που δεν μπορούσα να θηλάσω,λόγω κάποιων αντιβιοτικών φαρμάκων που λάμβανα, είμαι χαρούμενη που τελικά μπορώ να έχω τον μικρό μου πάλι στο στήθος. Αν και χρησιμοποιώ και συμπλήρωμα, είμαι περήφανη που μπορώ να θηλάσω μέχρι όσο διαρκέσει. Αντιπαθώ όλους εκείνους που πιέζουν τις νέες μανούλες να θηλάσουν ή τις κάνουν να νιώθουν ένοχες αν δεν το κάνουν. Θήλαζα τον Νίκο για 5 μήνες από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Με τον Τίνο είναι διαφορετικά καθώς χρησιμοποιώ και συμπλήρωμα. Δεν έχω χρόνο να αγχωθώ για κάτι τέτοιο. Απλά προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ! Το να είσαι μαμά είναι αγχωτικό τόσο ψυχικά όσο και σωματικά!».

Η Τζένιφερ Στάνο όμως πέρα από την φωτογραφία του θηλασμού της ανέβασε και μια φωτογραφία με το πώς είναι το σώμα της 2 εβδομάδες μετά τον τοκετό. Εμφανώς αδυνατισμένη συνοδεύει τη φωτογραφία με τον τρόπο που έχασε τα κιλά αλλά και πώς «έριξε» την κοιλίτσα της.

235235235

«Μόλις 2 εβδομάδες μετά την γέννα και ήδη είμαι πολύ καλύτερη. Είχα πάρει 18 κιλά σε αυτή την εγκυμοσύνη. Η κοιλιά μου έπεσε πολύ πιο γρήγορα αυτή τη φορά παρά στην πρώτη εγκυμοσύνη. Χρησιμοποίησα όλα τα είδη κορσέ αδυνατίσματος. Δεν μου πίεζουν μόνο την κοιλιά και συγκρατούν και την μέση μου, βοηθώντας τη να αναρρώσει από τον επισκληρίδιο πόνο. Θα χρειαστώ δουλειά στο γυμναστήριο μετά την 8η εβδομάδα, αλλά προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη με το πώς η φύση κάνει τη δουλειά της!».

Δείτε παρακάτω τόσο τον κορσέ που χρησιμοποιεί και τη βοηθάει στην απώλεια πόντων αλλά και μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε μετά την γέννα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram !

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved