Δεν πρόλαβε να γεννήσει καλά καλά και συζητάει για την παρουσίαση νέου σόου! (εικόνες)

Υπάρχουν γυναίκες που μόλις κάνουν παιδί βάζουν την επαγγελματική τους ζωή στην άκρη, υπάρχουν κι άλλες που πριν καλά καλά γεννήσουν, συζητούν για το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Δεν πρόλαβε να γεννήσει καλά καλά και συζητάει για την παρουσίαση νέου σόου! (εικόνες)

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η εικονιζόμενη. Γέννησε την 1η Οκτωβρίου το τρίτο της παιδάκι και επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα την περασμένη Δευτέρα, όταν εμφανίστηκε σε μία τηλεοπτική εκπομπή για να μιλήσει για τα νέα της σχέδια.

Η 31χρονη ηθοποιός-παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της σόου που θα παρουσιάσει το επόμενο διάστημα και θα λέγεται «Dance mums». Η ίδια εμφανίστηκε πολύ απλά ντυμένη, φορώντας ένα φαρδύ πουκάμισο λευκό κι ένα μαύρο παντελόνι, καθώς ήθελε να κρύψει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Η Jennifer Ellison, έφερε στον κόσμο ένα γλυκύτατο αγοράκι τις προηγούμενες μέρες, κι όπως είπε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όσο για το τι την έκανε να επιστρέψει τόσο γρήγορα στα επαγγελματικά της καθήκοντα; Όπως είπε το συγκεκριμένο σόου απευθύνεται σε μαμάδες και η μητρότητα είναι κάτι που έχει βιώσει τρεις φορές στη ζωή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved