Έγκυες γυναίκες στον πάτο μιας πισίνας! Το αποτέλεσμα απλά εντυπωσιακό (εικόνες)

Ο φωτογράφος Άνταμ Οπρίς, ένας ντόπιος από τη Νότια Φλόριντα, πάντα θεωρούσε το νερό ως δεύτερη φύση του. Αν και ξεκίνησε ως φωτογράφος γάμων σύντομα εξελίχθηκε σε φωτογράφο «μητρότητας». Ο Άνταμ έφτανε πάντα στα όρια και αυτό ήταν που τον οδήγησε να ασχοληθεί με την υποβρύχια φωτογράφιση. Όπως θα δείτε μάλλον καλά έκανε καθώς το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Έγκυες γυναίκες στον πάτο μιας πισίνας! Το αποτέλεσμα απλά εντυπωσιακό (εικόνες)
3458734095

Αρχικά ο Άνταμ ήθελε να ξέρει ότι ήταν ασφαλές οι υποβρύχιες φωτογραφίες. Όπως αποδείχτηκε το νερό δεν ήταν μόνο ασφαλές για να γίνει σωστά η δουλειά του αλλά επίσης συνίσταται και για τις έγκυες γυναίκες καθώς τις ανακούφιζε από το άγχος και από τον πόνο στις αρθρώσεις.

6fb624bcac9434d231c1527694b236f5

Όταν ο ίδιος ο φωτογράφος ερωτήθηκε, πώς αισθάνονται οι πελάτες του κατά τη διαδικασία της φωτογράφισης, απάντησε, «Οι πελάτες μου είναι συνήθως διστακτικοί στην αρχή. Ζητώ από τις έγκυες γυναίκες, που τις περισσότερες φορές δεν νιώθουν και πολύ άνετα να φωτογραφηθούν, να πηδήξουν στην πισίνα με τα ρούχα τους, να λυγίσουν τα πόδια και να κάνουν μια περιστροφή! Οι περισσότερες από αυτές έχουν ένα φόβο ότι δεν θα είναι και τόσο χαριτωμένες καθώς κρατάνε την αναπνοή τους. Προσπαθώ να κάνω κάθε λήψη διασκεδαστική και χαλαρωτική ενώ έχω μάθει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τις φωτογραφίσω. Πάνω από όλα όμως θέλω να νιώθουν ασφαλείς!».

-045-394-593-409

Πολλές φορές ο ίδιος ο φωτογράφος αν δει ότι μια γυναικα δεν έχει χαλαρώσει αρκετά ζητά τη βοήθεια των παιδιών ή ακόμη και των συζύγων. Κάθε φωτογράφιση είναι μοναδική και διαρκεί περίπου μία με μιάμιση ώρες!

Απολαύστε ένα εκπληκτικό και μοναδικό φωτογραφικό άλμπουμ παρακάτω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved