Ένα δοκιμαστήριο μόνο για πριγκίπισσες!

Το «δωμάτιο για πριγκίπισσες» είναι μία αποκλειστική κατασκευή για το παγκοσμίου φήμης πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο, για την ναυαρχίδα του καταστήματός τους Knightsbridge, δια χειρός «The Master Wishmakers»!

Ένα δοκιμαστήριο μόνο για πριγκίπισσες!

Αυτό το πριγκιπικό δοκιμαστήριο βρίσκεται στον όροφο με το φανταστικό Παιδικό Βασίλειο. Η κύρια δομή του πύργου, όπως και όλα τα υπόλοιπα έχουν φτιαχτεί από τα καλύτερα είδη ξύλου, τα οποία προσφέρονται απολύτως για μια τέτοια απαιτητική κατασκευή. Μία από τις λεπτομέρειες που τη συνθέτουν είναι τα fleur de lis δηλαδή τα άνθη κρίνου, που είναι φτιαγμένα στο χέρι και οι πυργίσκοι από χαλκό που και αυτοί έχουν φτιαχτεί ένας ένας στο χέρι για να ολοκληρώσουν το πιο όμορφο αποτέλεσμα.

aeikona6

Το δάπεδο είναι και εκείνο χειροποίητο χρησιμοποιώντας 3 είδη ξύλου, αμερικάνικη καρυδιά, σφενδάμι και βελανιδιά. Αυτά είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του που το κάνουν το πιο εντυπωσιακό δοκιμαστήριο για κορίτσια στο πιο γνωστό πολυκατάστημα του κόσμου!

aeikona3 2

Πέρα από καμαρίνι όμως χρησιμεύει επίσης και ως πύλη πωλήσεων της κατασκευάστριας εταιρείας, Master Wishmakers και αυτός είναι ο λόγος που έχει οθόνες TV στους εξωτερικούς τοίχους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και άλλες αντίστοιχες κατασκευές τους που η κάθε μια αξίζει πάνω από 60.000 λίρες!

aasdf

Απολαύστε αυτές, τις βγαλμένες από παραμύθι κατασκευές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved