«Θα ήταν "παιδική κακοποίηση", εάν έστελνα το δίχρονο παιδί μου για δουλειά». Ποια διάσημη ηθοποιός το είπε;

Είναι από τις πιο όμορφες και τις πιο κωμικές ηθοποιούς, είναι παντρεμένη με έναν εξίσου ταλαντούχο και πολύ γοητευτικό ηθοποιό και έκανε αυτή τη δήλωση καθώς και η ίδια είναι ηθοποιός από μικρή ηλικία.

«Θα ήταν "παιδική κακοποίηση", εάν έστελνα το δίχρονο παιδί μου για δουλειά». Ποια διάσημη ηθοποιός το είπε;
Sarah-child-actor

Η 30χρονη ηθοποιός εξήγησε στην Daily Mail, ότι η ίδια ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από μικρή ηλικία και δεν θα ήθελε κανένα από τα παιδιά της, να ασχοληθούν από τόσο νωρίς με την τηλεόραση.

Η Σάρα Μισέλ Τζέλαρ είναι παντρεμένη με τον Φρέντι Πρίνς Τζούνιορ και έχουν δύο παιδιά, την πεντάχρονη Σάρλοτ και τον δίχρονο Ρόκι. Στην συνέντευξή της εξήγησε ότι τα παιδιά της δεν θα ήθελε να ακολουθήσουν τα δικά της βήματα παρά μόνο να ζήσουν όμορφα παιδικά χρόνια.

«Πιστεύω ότι θα ήταν "παιδική κακοποίηση" αν έστελνα το δίχρονο παιδί μου για δουλειά. Είναι άλλο πράγμα να έχεις ένα όνειρο και άλλο πράγμα να είσαι παιδί δύο ηθοποιών. Πιστεύω ότι απέχουν πολύ το ένα από το άλλο». Αφού ξέρει από πρώτο χέρι η ίδια, ότι το να είσαι πρωταγωνίστρια στο Hollywood από μικρή ηλικία είναι αρκετά πιεστικό, συνεχίζει «Αν θέλουν να το κάνουν[τα παιδιά] να το κάνουν [την ηθοποιία] όταν ενηλικιωθούν».

Μετά το τηλεοπτικό σόου The Crazy Ones, όπου πρωταγωνιστούσε με τον Ρόμπι Γουίλιαμς, ανέφερε ότι δεν θέλει να κάνει τίποτε επαγγελματικό, τόσο στην τηλεόραση όσο και το σινεμά καθώς θέλει να αφιερωθεί πλήρως στον ρόλο της ως μαμά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved