Δείτε το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης των Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες!

Μα τι ωραίο όνομα έδωσαν αυτοί οι γονείς στην μονάκριβη κόρη τους; Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες, ονόμασαν την νεογέννητη κόρη τους Εσμεράλντα Αμάντα Γκόσλινγκ η οποία γεννήθηκε τον περασμένο μήνα στο νοσοκομείο Saint John's Health Center στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, όπως θα δείτε και στο πιστοποιητικό της γέννησης της!

Δείτε το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης των Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες!
aaasd

Γιατί και πώς διάλεξαν όμως αυτό το όνομα για την κόρη τους; Άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον αποκάλυψαν πώς η Εύα ήθελε να ονομάσουν την κόρη τους με ένα όνομα που θα την συνδέει με την οικογένειά της για αυτό και το πρώτο όνομα της μικρής είναι Εσμεράλντα. Όσο για το Αμάντα, αυτό προέρχεται από το όνομα Αμάντα Σουάρεζ σε ρόλο που πρωταγωνίστησε η Μέντες το 2007 στην ταινία «We Own the Night»!

Ο Ράιαν σύμφωνα πάντα με αυτά που λέει το οικογενειακό του περιβάλλον, είναι ευτυχής που το μωρό του είναι κορίτσι, αν και λίγο νευρικός ως πρωτάρης μπαμπάς. Ωστόσο φαίνεται πώς έχει μπει για τα καλά στον «ρόλο» του μπαμπά, καθώς τώρα που η Εύα Μέντες φροντίζει το μωρό, εκείνος είναι που πάει για ψώνια ψωνίζοντας, μαναβική και μακαρόνια για να μαγειρέψει στην σύζυγό του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved