Μοναδική γαμήλια τούρτα από την Disney, που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί. (εικόνες)

Τι και αν ξεφυλλίζετε με τις ώρες τα περιοδικά, τι και αν ψάχνετε σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο για την καλύτερη και την πιο εντυπωσιακή τούρτα. Εδώ θα δείτε την πιο ευρηματική τούρτα που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί ποτέ. Βγαλμένη από παραμύθι στην κυριολεξία, με εικόνες και λέξεις που εναλλάσσονται. Τι εννοούμε; 

Μοναδική γαμήλια τούρτα από την Disney, που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί. (εικόνες)

Αρχικά αυτή είναι η τούρτα. Όχι, μην σας ξεγελάει η απλότητά της δείτε παρακάτω τι έννοούμε και θα καταλάβετε!

plain-disney-cake-290x385

Όταν τα φώτα σβήσουν η τούρτα θα αρχίσει να λάμπει! Θα εμφανιστεί η Tinkerbell που θα πετάει πάνω από όλη την τούρτα και θα ψεκάζει νεραιδόσκονη!

disney-wedding-cake-4

Αμέσως μετά θα εμφανιστούν ιππήλατες που θα μεταφέρουν την κολοκύθα της Σταχτοπούτας στο παλάτι.

disney-wedding-cake-5

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ευχές και λόγια από τα παραμύθια της Disney θα κοσμούν την τούρτα όπως θα δείτε και στην φωτογραφία.

disney-wedding-cake-6

Η συγκεκριμένη τούρτα έχει δημιουργηθεί από την ομάδα διοργάνωσης γάμων της Disney, που φροντίζουν κάθε σχολαστική λεπτομέρεια, αν θέλετε να έχετε έναν γάμο στην Disneyland.

Αυτή η τεχνική ονομάζεται χαρτογράφηση προβολής σε τούρτα και είναι η ίδια τεχνική που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι του πάρκου, για να φωτίζουν τις παραστάσεις τους στα θέρετρά τους.

Το μόνο άσχημο νέο εδώ είναι πώς αν θέλετε να έχετε μια τέτοια τούρτα και τον γάμο σας σε κάποιο από τα πάρκα της Disney, θα πρέπει να εγγραφείτε στα γαμήλια πακέτα και να πληρώσετε για αρχή 12.000 δολάρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved