Ο Άστον Κούτσερ μας δείχνει την κόρη του και μας αποκαλύπτει το όνομά της!

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδάκι προχθές το απόγευμα. Και τώρα ο διάσημος μπαμπά της, αποκαλύπτει το όνομά της. Η επιλογή του ζευγαριού ωστόσο μας ξάφνιασε καθώς το όνομα είναι μισό αγορίστικο και μισό κοριτσίστικο.

Ο Άστον Κούτσερ μας δείχνει την κόρη του και μας αποκαλύπτει το όνομά της!

Το όνομά της είναι Γουάιατ Ίζαμπελ Ρόουζ και χθες βράδυ ο διάσημος ηθοποιός εκτός από το όνομα της μικρής μοιράστηκε επίσης και μια φωτογραφία της κόρης του Γουάιατ, στην ιστοσελίδα του «aplus», με έναν χιουμοριστικό θα λέγαμε τρόπο. Τι έκανε; Ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες με μωρά και ζώα σχολιάζοντας,«Η Μίλα και εγώ καλωσορίσαμε την κόρη μας Γουάιατ Ίζαμπελ Κούτσερ,στον κόσμο. Μακάρι και η δική σας ζωή να είναι γεμάτη με θαυμασμό, αγάπη, γέλιο, υγεία, ευτυχία και περιέργεια. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι το δικό μας μωρό ή δεν έχει πραγματικά σημασία; Όλα τα μωρά είναι το ίδιο χαριτωμένα»!

1 medium

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναδημοσίευσε το μήνυμα και στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας: «εδώ θα βρείτε την φωτογραφία του μωρού που τόσο πολύ θέλετε. Τώρα, παρακαλώ, μπορεί να σταματήσει το ελικόπτερο να πετάει πάνω από το σπίτι μας; Είναι ένα μωρό μέσα και κοιμάται»!

Τώρα δεν έχουμε παρά να μαντέψουμε πιο από όλα αυτά τα χαριτωμένα μωράκια είναι του Άστον Κούτσερ και της Μίλα Κούνις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved