Δείτε τα απίστευτα γεύματα που φτιάχνει μια μαμά για τα παιδιά της! (εικόνες)

Με έδρα της τη Σιγκαπούρη, η ευφάνταστη μαμά, Λί Μίνγκ, φτιάχνει απίστευτα δημιουργικά γεύματα για τους δύο γιους της, τον 10χρονο Ίβαν και τον 7χρονο Λούκας. Γεύματα που μόνο αγάπη έχουν αλλά και το μεράκι της μαμάς που θέλει τα παιδιά της να τρώνε φαγητό που θα τους θυμίζει τους αγαπημένους τους ήρωες, συμπεριλαμβανομένης της Hello Kitty, του Σούπερ Μάριο, του Σπάιντερμαν και του Μίκι Μάους.

Δείτε τα απίστευτα γεύματα που φτιάχνει μια μαμά για τα παιδιά της! (εικόνες)

Η Μίγγκ λέει ότι εμπνέεται ακριβώς από το τίποτα και το μεγαλύτερο μέρος της έμπνευσής της σε ιδέες έρχεται από τις προτάσεις των γιων της. Αυτό ξεκίνησε να το κάνει όταν ο Ιβάν αντιμετώπιζε πρόβλημα στο σχολείο. Δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό της μαμάς του και ήθελε να είναι μαζί της συνέχεια. Έτσι σκέφτηκε να φτιάξει κάτι στον Ιβάν που θα μπορούσε να έχει μαζί του στο σχολείο. Άρχισε λοιπόν να φτιάχνει αυτά τα υπέροχα γεύματα που συνοδεύονταν μαζί με ένα σημείωμα που έλεγε ότι η μαμά τον σκέφτεται, ώστε να τον κάνει να αισθάνεται πιο ασφαλής.

Δεν πέρασε καιρός και ο μικρότερος Λούκας ήθελε και εκείνος τα ίδια γεύματα με τον αδερφό του. Έτσι η μαμά τους καθιέρωσε αυτά τα γεύματα σε καθημερινή βάση. Σίγουρα με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιη πως τα ταπεράκια θα γυρίσουν άδεια. Δείτε μερικά από τα καταπληκτικά αυτά γεύματα παρακάτω, όπως τα δημοσίευσε και η Daily Mail! Αλλά προσοχή, μην έχετε κοντά σας τα παιδιά σας γιατί είναι σίγουρο πως θα σας ζητήσουν να τα φτιάξετε, τουλάχιστον η δική μου κόρη αυτό έκανε. Μου ζήτησε τοστ Hello Kitty!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved