Οι μικρές πρωταγωνίστριες του θεατρικού έργου «Annie», αποκλειστικά στο Mothersblog!

Το διάσημο μιούζικαλ Αnnie, αφού μάγεψε την περασμένη χρονιά στην Αθήνα 50.000 μικρούς και μεγάλους θεατές, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και έκλεισε τις παραστάσεις του με εξαντλημένα όλα τα εισιτήρια, επαναλαμβάνεται φέτος από τις 11 Οκτωβρίου υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Θέμιδας Μαρσέλλου και με νέα διανομή ρόλων,στο θέατρο Ακροπόλ και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Οι μικρές πρωταγωνίστριες του θεατρικού έργου «Annie», αποκλειστικά στο Mothersblog!

Tον απαιτητικό ρόλο της μικρής Αnnie θα αποδώσουν φέτος οι χαρισματικές Αδαμαντία Μαστροδούκα (9 ετών) και Ζωή Πετράκη (8 ετών) που τις απολαύσαμε πέρυσι στο ρόλο της μικρής Κέητ. Το mothersblog βρέθηκε στις πρόβες των κοριτσιών και μίλησε μαζί τους, εξασφαλίζοντας για όλους εσάς μια αποκλειστική συνέντευξη.

Γνωρίστε λοιπόν τις ταλαντούχες Ζωή και Αδαμαντία καλύτερα.

Συνέντευξη στην Μαργαρίτα Νικολάου

Πώς σας φάνηκε όταν σας ανακοίνωσαν ότι θα είστε οι νέες πρωταγωνίστριες του Annie;

Αδαμαντία: Χάρηκα πάρα πολύ γιατί πριν κάνω την Κέητ, ήθελα να κάνω την Annie γιατί μου άρεσε πολύ ο ρόλος της, και να που η κυρία Θέμις με διάλεξε.
Ζωή: Είναι πολύ ωραίο που κάνω την Annie, αλλά ήταν και ωραία να κάνω την Κέητ. Ακόμη και αν δεν είχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο και έπαιζα ένα απλό ορφανό θα ήμουν ευχαριστημένη. Μου αρέσει να παίζω είτε είμαι πρωταγωνίστρια είτε όχι.

Ποιος σας το ανακοίνωσε;
Ζωή: Στις διακοπές μας, πήρε η κυρία Θέμις την μαμά μου και της είπε, ότι δεν θα παίξω τελικά την Μάρθα στην Μελωδία (είχα περάσει στην οντισιόν της μελωδίας) αλλά θα κάνω την Annie, και όταν μου το είπε η μαμά, τρελάθηκα.
Αδαμαντία: Ενώ είχα περάσει στην οντισιόν για το Annie και εγώ και η αδερφή μου η Ζέτα, μας τηλεφώνησαν το καλοκαίρι και όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι η νέα Annie, δέχτηκα αμέσως.

Πώς σας φαίνεται ο ρόλος της Annie, μιλήστε μου λίγο για αυτό το κορίτσι.
Αδαμαντία: Είναι ένα κοριτσάκι που δεν το βάζει κάτω και είναι πολύ δυνατή. Στόχος της είναι να βρει τους γονείς της και προσπαθεί πολύ για αυτό.
Ζωή: Η Annie είναι ένα κορίτσι με ελπίδες. Ελπίζει και θέλει να βρει τους γονείς της. Με λίγα λόγια είναι ένα κορίτσι που δεν τα βάζει ποτέ κάτω και βοηθάει και όλα τα άλλα ορφανά.

Έχετε περισσότερο άγχος φέτος για τις παραστάσεις;
Ζωή: Έχω λίγο άγχος ναι, αλλά νομίζω ότι θα φύγει μετά την πρεμιέρα μας.
Αδαμαντία: Εγώ πέρυσι δεν είχα καθόλου άγχος αλλά ούτε και τώρα πιστεύω ότι θα έχω.

Είστε καλές μαθήτριες; Προλαβαίνετε να διαβάζετε με τόσες πρόβες;
Αδαμαντία: Μια χαρά τα προλαβαίνω όλα και είμαι καλή μαθήτρια.
Ζωή: Προλαβαίνω τα μαθήματά μου και διαβάζω ναι. Πρώτα το διάβασμα και μετά τα άλλα.

Σαν παιδιά είπατε ποτέ στην μαμά σας, «Μαμά βαριέμαι σήμερα δεν θέλω να κάνω πρόβα, θέλω να παίξω στο σπίτι με τις φίλες μου»;
Ζωή: Όχι, δεν το έχω πει ποτέ. Είναι τόσο όμορφα εδώ, περνάμε ωραία. Είναι ωραίο και διασκεδαστικό να κάνεις πρόβα.
Αδαμαντία: Όχι, γιατί όταν έρχομαι στην πρόβα νιώθω κάτι διαφορετικό. Νιώθω να ηρεμεί το κεφάλι μου. Τραγουδάμε και χορεύουμε και όλο αυτό μου αρέσει περισσότερο από το παιχνίδι στο σπίτι.

Πριν τις οντισιόν είχατε κάνει μαθήματα μουσικής και χορού;
Αδαμαντία: Χορό ναι, κάνω μπαλέτο 7 χρόνια τώρα. Τραγούδι όμως όχι. Ότι έμαθα το έμαθα εδώ.
Ζωή: Όχι μουσική και τραγούδι. Μόνο μπαλέτο 6 χρόνια και χορό.

Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε;
Ζωή: Θέλω να σπουδάσω τραγούδι, χορό και ηθοποιία. Μου αρέσει πολύ το τραγούδι ο χορός και υποκριτική.
Αδαμαντία: Δεν ξέρω πως θα τα φέρει η ζωή, αλλά θα ήθελα να σπουδάσω στο Λονδίνο, χορό, μουσική και μιούζικαλ. Έχει πάει η δασκάλα που μου κάνει χορό, έχω μάθει τα νέα της και θέλω να κάνω και εγώ το ίδιο.

Τι θα λέγατε στα παιδιά που κάποια στιγμή μπορεί να δουν μια ανακοίνωση για οντισιόν, να το τολμήσουν ή όχι;
Αδαμαντία: Να πάνε γιατί ποτέ δεν ξέρουν τι θα τους τύχει.
Ζωή: Εμείς πήγαμε έτσι απλά και μας πήραν, δεν το περιμέναμε. Θα πρέπει να πάνε και μπορεί να έχουν την τύχη που είχαμε όλα τα παιδιά και στο Annie και στη «Μελωδία της Ευτυχίας»!

Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια για την συνεργασία τους. Ήταν άψογα καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης και ανυπομονώ να τις δω στη σκηνή. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφικό υλικό και promo video με όλους τους πρωταγωνιστές της παράστασης αλλά και ένα βίντεο από τις πρόβες, που οι περσινές Annie , Άννα-Μαρία και Δανάη, τραγουδούν μαζί με τις μικρές Ζωή και Αδαμαντία στη σκηνή. Απολαύστε τες!

{youtube}pPEmY0li8VI{/youtube}
{youtube}aYoLLChHy8o{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved