Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Παιδιά: Δίνουμε όλοι το «παρών» στη Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Παιδιά. Δίνουμε όλοι το «παρών» στη Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α Γιορτάζουμε όλοι μαζί και στέλνουμε Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας για τα ανασφάλιστα Παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Παιδιά: Δίνουμε όλοι το «παρών» στη Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α

Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας για τα ανασφάλιστα παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» έστειλαν, σύσσωμοι, καλλιτέχνες, επικεφαλής του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, χορηγοί, και υποστηρικτές της διοργάνωσης στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε παραμονή της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 8 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι καλλιτέχνες δήλωσαν ότι συμμετέχουν με την καρδιά τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο για τα ανασφάλιστα Παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. «Ενώνουμε τις φωνές μας και έμπρακτα στηρίζουμε τα ανασφάλιστα παιδιά. Είμαστε εδώ κοντά σας και σας θέλουμε γερά και υγιή». Αυτό το μήνυμα Ζωής και Ελπίδας έστειλαν οι καλλιτέχνες.

Εκπροσωπώντας το σύνολο των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, ο ηθοποιός και παρουσιαστής της βραδιάς Γρηγόρης Βαλτινός, συνεχάρη το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για την πρωτοβουλία, καταθέτοντας, παράλληλα, εκ μέρους όλων των καλλιτεχνών, τη μεγάλη ικανοποίησή τους που συμμετέχοντας στη συναυλία, τους δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουν το δικό τους περίσσευμα αγάπης για τα παιδιά.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Έχοντας στο πλευρό μας 21 εκλεκτούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, χορωδίες, πολύτιμους χορηγούς και εκλεκτούς συνεργάτες, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για το Παιδί, δημιουργούμε μία ατμόσφαιρα γιορτής. Στήνουμε μία τεράστια φιλανθρωπική αγκαλιά για τα ανασφάλιστα παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Η ένωση όλων για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την Ελπίδα και το Χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας, ανεξαρτήτου χρώματος και εθνικότητας, αποτελεί ηθικό χρέος όλων μας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που βλέπω ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε ως Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής εδώ και μερικούς μήνες έχει συγκινήσει και ευαισθητοποιήσει πολλούς συμπολίτες μας, επώνυμους και μη. Έχουμε πολλούς συνοδοιπόρους, τώρα και τους καλλιτέχνες που δίχως δεύτερη σκέψη, αφιλοκερδώς και εθελοντικά δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη συναυλία. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κωνσταντίνος Δήμτσας, μετέφερε μήνυμα αλληλεγγύης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, στο οποίο εκφράζει ευχαριστίες προς τους καλλιτέχνες για τη συμβολή τους σε αυτή την προσπάθεια και καταθέτει την πεποίθηση ότι η αλλαγή μπορεί να έλθει μόνο μέσα από την ένωση όλων των δυνάμεων. Ο κ. Δήμτσας, επίσης, σημείωσε: «Σε μία εποχή δοκιμασίας για πολλούς συμπολίτες μας πρέπει να στηρίξουμε αλλήλους και να μην επιτρέψουμε κανείς να στερηθεί το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα στο υπέρτατο αγαθό της Ζωής και της Υγείας... πολύ περισσότερο τα παιδιά μας. Είμαστε όλοι εδώ για να δημιουργήσουμε μία μεγάλη αγκαλιά για τα ανασφάλιστα παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής γιατί δεν θέλουμε κανένα παιδί να μείνει χωρίς φάρμακο και εμβόλιο».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ.Α Πέτρος Γαλακτόπουλος, δήλωσε: «Με χαρά στηρίζουμε πρωτοβουλίες όπως αυτή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ουσιαστικό κοινωνικό περιεχόμενο. Βέβαια είμαστε ακόμα περισσότερο ευαισθητοποιημένοι όταν αυτή η προσπάθεια έχει αποστολή τη συμπαράσταση προς τα Παιδιά. Θέλουμε το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α αύριο να πλημμυρίσει από κόσμο και μελωδίες και όλοι μαζί να ανοίξουμε ένα νέο παράθυρο ελπίδας για τα παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής».

Στο περιθώριο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί βράβευση των εκπροσώπων των 30 Δήμων της Αττικής, των έξι Ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Λεοντείου Σχολής με τη συνεργασία των οποίων, και χάρη στη θερμή ανταπόκριση των πολιτών, συγκεντρώθηκαν κατά τους τελευταίους μήνες, χιλιάδες φάρμακα για την ενίσχυση του έργου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ήταν οι εξής καλλιτέχνες: ο παρουσιαστής της βραδιάς Γρηγόρης Βαλτινός, οι ερμηνευτές: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μιχάλης Δημητριάδης, Στέλιος Διονυσίου, Κώστας Μακεδόνας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παδαδοπούλου, Μπάμπης Τσέρτος, ο μαέστρος της ορχήστρας: Μανώλης Γεωργοστάθης, η μαέστρος του Νεανικού Χορωδιακό Σύνολο «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ»Έλενα Καντάρη, όπως, επίσης, ο υπεύθυνος για την οργάνωση παραγωγής Βασίλης Λάσκαρης, ο σκηνοθέτης Λίνος Χριστοδούλος, ο πρώην πρόεδρος του Ι.Σ.Α Σωτήρης Ρηγάκης, και πλήθος εκπροσώπων του Τύπου.

Στοιχεία Συναυλίας

Φιλανθρωπική Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 8 μ.μ. - Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α

Διοργάνωση:

Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και του Ο.Α.Κ.Α

Με αλφαβητική σειρά συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Γεράσιμος Ανδρέατος

Μελίνα Ασλανίδου

Χάρης Βαρθακούρης

Γλυκερία

Μιχάλης Δημητριάδης

Στέλιος Διονυσίου

Γιάννης Ζουγανέλης

Αρετή Κετιμέ

Δημήτρης Κόκοτας

Κώστας Μακεδόνας

Ευαγγελία Μουμούρη

Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Σάκης Μπουλάς

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Πίτσα Παπαδοπούλου

Ζωή Παπαδοπούλου

Σοφία Παπάζογλου

Θάλεια Προκοπίου

Μαρία Σουλτάτου

Μπάμπης Τσέρτος

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Συμμετέχουν, επίσης, η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ», η Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «ΕΜΜΕΤΡΟΝ».

Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Γεωργοστάθης.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα και τα παιδιά με αναπηρία που στηρίζει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved